Rootsreis naar China

Lotus Tours is al ruim 10 jaar dé specialist in het verzorgen van rootsreizen naar China. Sinds de start in 2006 zijn zo’n 650 gezinnen met ons op reis geweest.  Wij verzorgen een voor uw gezin op maat gemaakte reis geheel naar uw wensen.
In de mei- en zomervakantie organiseren wij ook groepsreizen . Deze reizen kennen een gezamenlijk gedeelte in Beijing, Gulin, Yangshuo en Chengdu , voor het bezoek aan de tehuizen reist ieder gezin individueel naar de diverse provincies.

China

Iedere rootsreis is maatwerk en wordt volledig aangepast aan uw wensen. Of u nu zelf al plannen heeft of nog helemaal niet weet wat u precies wilt doen, wij zorgen voor een goed doordacht reisschema dat helemaal voor u op maat is gemaakt. Dit is de basis voor een onvergetelijke reis naar het land van uw kind(eren).

Het belangrijkste onderdeel van uw rootsreis naar China is uiteraard het bezoek aan het kindertehuis.
Hiervoor heeft u een officiële toestemming nodig van het Civil Affairs Bureau in de betreffende provincie. Lotus Tours verzorgt deze toestemming voor u. Door de vele goede contacten die wij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd met de Civil Affairs Bureaus en de directies van de tehuizen weet u zeker dat de aanvraag bij ons in goede handen is. Uw bezoek aan het kindertehuis wordt begeleid door een ervaren Engels sprekende gids.

Onze specialiteit ligt in het verzorgen van speciale verzoeken zoals het opsporen van pleegouders, vaste verzorgsters en het verkrijgen van informatie die voor u en uw kind(eren) van belang kunnen zijn.

 

Bel mij terug

Wij kunnen u ook terugbellen om al uw vragen te beantwoorden. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 24 uur terug.

LOTUS TOURS

Wilt u meer informatie over deze of een andere reis ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande gegevens.

Telefoon

+31 (0)35 – 5337781 Maandag t/m Vrijdag 09.00 -12.00 uur

E-mail

Aangesloten bij