Familie Damstra China april 2018 17-05-2018

We hebben een fantastische reis gehad! Alles was super geregeld!

De chauffeurs waren overal op tijd, de treinkaartjes waren goed geregeld, alle hotels waren prima.

Voor eventuele volgende reizigers hebben we nog een opmerking:

De reis van Shanghai naar Huangshan was langer dan we dachten, we werden vroeg opgehaald dus konden niet ontbijten (was nog niet geopend), we wisten dat de treinreis 4,5 uur zou duren. Maar daarna was de transfer met de auto naar Huangshan ook ruim een uur, daarna koffers stallen, kaartjes kopen, met de bus de berg op was een half uur, met de kabelbaan verder de berg op was ook een half uur en daarna lopen naar het hotel was plm. drie kwartier. We waren uiteindelijk 16.30 in ons hotel, ook daar konden we niet gelijk eten dus het was echt een lange dag zonder veel mogelijkheden om te eten. En het is daarnaast echt aan te raden alleen een rugzak mee te nemen en alle koffers achter te laten (dus ook geen klein koffertje mee nemen) omdat het nog een behoorlijke klim is naar het hotel.

Het is zeker wel de moeite waard! Alleen wij hadden de pech dat het mistig was die dag en we helaas niks konden zien. Maar de omgeving was prachtig. De hotels in Shanghai, Hefei en Beijing waren absoluut fantastisch, super locaties en alles goed geregeld.

We willen jou/jullie bedanken voor deze supermooie ervaring en de prachtige herinneringen!

Met vriendelijke groet,

Roel Jan, Si Yu en Marjan

Bel mij terug

Wij kunnen u ook terugbellen om al uw vragen te beantwoorden. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 24 uur terug.

LOTUS TOURS

Wilt u meer informatie over deze of een andere reis ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande gegevens.

Telefoon

+31 (0)35 – 5337781 Maandag t/m Vrijdag 09.00 -17.00

E-mail

Aangesloten bij