Familie de Werk China mei 2018 05-06-2018

Gisteren zijn we terug thuis gekomen van een geweldige reis. Wat was het goed geregeld en wat waren wij blij met de ontmoeting van de pleegmoeder en het bezoek aan kindertehuis. We voelde ons erg welkom hier en we mochten door heel het kindertehuis rondlopen, foto’s maken, filmen. Ze namen alle tijd om ons rond te lijden. Zo mooi en bijzonder. Daarna kwam nog de verassing dat wij mee mochten met de pleegmoeder haar huis. Daar waar zij met onze dochter 8 jaar geleden gewoond heeft. Zo super en wat was Xue-Lan blij hiermee. Ze herkende de meubels, het speelgoed nog van de foto’s.

De gids Matthew was een zeer ervaren en vriendelijke man. Hij wist op de juiste toon, juiste houding veel te bereiken. We zijn hem erg dankbaar.Hotels en transfers van en naar hotels waren goed. Op 1 na, In Guilin die kwam 1,5 uur te laat, later bleek door het slechte weer. Maar dat was het enig spannendste aan de reis qua vervoer. Maar de contactpersonen in China hebben dat goed opgelost.

Guesthouse in Ping’an Liqing hotel dat is zo fijn om daar te zijn. Vriendelijke man, tevens chauffeur die ons kwam ophalen, spreekt goed engels en probeert zelfs Nederlands te spreken, aardig personeel, Echt geweldig. Eten was hier goed en lekker. Omgeving om je ogen bij uit te kijken.

Guesthouse Giggling Tree  in Yangshuo is ook fijn om je reis bij af te sluiten. Lekker eten, leuke bediening. Ze doen hun best. Wat wel op viel is dat er veel mensen ziek werden waaronder ik er ook 1 van was. Gelukkig maar 1 dag echt ziek op bed moeten liggen met diarree en overgeven. Het ligt denk ik niet aan het eten, want sommige aten hetzelfde en werden niet ziek. Maar waar het wel door kwam weet ik niet. Vindt wel dat jullie het wel moeten weten.  Tijdens mijn ziek zijn kwamen ze van de Giggling Tree even wat drinken brengen boven in de kamer. Ook wat fruit, wat we zelf wel besteld hadden.

Wij willen jullie heel erg bedanken voor het regelen van deze prachtige reis.  Het is een reis om nooit meer te vergeten!

Met vriendelijke groet,

Steven, Ingrid en Xue-Lan de Werk

Bel mij terug

Wij kunnen u ook terugbellen om al uw vragen te beantwoorden. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 24 uur terug.

LOTUS TOURS

Wilt u meer informatie over deze of een andere reis ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande gegevens.

Telefoon

+31 (0)35 – 5337781 Maandag t/m Vrijdag 09.00 -17.00

E-mail

Aangesloten bij