Familie Debets China juli 2017 31-08-2017

Chapeau, voor hoe alles geregeld was in China. Geweldig. Chauffeurs en gidsen die ons kwamen ophalen van vliegveld, station etc. En allemaal op tijd. Het kon niet beter. Wat is er veel veranderd de laatste 23 jaar. Ik kende Beijing niet meer. Eén Hutong gezien, maar geweldig om weer mee te maken. Ook de gids die met ons mee was naar het kindertehuis was erg goed. Goed Engels sprekend en prettig. In plaats van een rondrit door Jiande, stelde hij voor om in Hangzou een theemuseum te bezoeken. Erg leuk. En leuk om de verzorgster weer te zien.

We hebben allebei erg genoten en veel mooie en natuurlijk smerige dingen gezien, die je in China kunt verwachten (wat ze allemaal eten). Ik heb toch maar geen insecten geprobeerd op een stokje. Ping’an was prachtig en het hotel in Yangshuo erg gezellig.

Misschien een tip: We zaten in Chengdu in het nieuwe gedeelte van de stad, we hadden graag nog wat oude dingen van China willen zien. Theehuizen, wat oude buurten (al weten we wel dat de oude cultuur van China wel steeds moeilijker te vinden is). Maar de panda’s waren weer heel leuk.

Al met al een geweldige reis, en hoe jullie dit allemaal geregeld hebben, geweldig. BEDANKT.

Groeten Mei-An en Gabrielle Debets

Bel mij terug

Wij kunnen u ook terugbellen om al uw vragen te beantwoorden. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 24 uur terug.

LOTUS TOURS

Wilt u meer informatie over deze of een andere reis ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande gegevens.

Telefoon

+31 (0)35 – 5337781 Maandag t/m Vrijdag 09.00 -17.00

E-mail

Aangesloten bij