Familie Dielemans China Juli 2018 01-10-2018

Hallo Marjolein,

Ondertussen zijn we alweer 2 maanden terug uit China…. Ik zou nog laten weten hoe onze reis was….Ik wilde eens bellen om te vertellen maar het is er nog steeds niet van gekomen en ondertussen in de vergeethoek aan het raken dus dan maar op deze manier (kantoor vast al dicht) .

Daar kan ik heel kort over zijn: fantastisch!!!!

Ik weet niet of je af en toe eens meegelezen hebt op onze blog (ik gaf je het polarsteps van ons op) , dan weet je vast hoe geweldig het was. Een hele dikke pluim aan jullie !!! En jullie collega’s in China!!! Alles was zo goed geregeld. Overal stond iemand klaar waar nodig of wenselijk!

De hoogtepunten van de reis voor Jing:

  1. Het bezoek aan het weeshuis in Beijing was fantastisch. Het heeft enorm veel indruk gemaakt op Jing (en ons). (zie de blog)
  2. Het bezoek aan de panda’s onder leiding van gids Seven was ook prettig geregeld. Zij wist waar we op welk moment in het park moesten zijn waardoor we lange wachttijden konden vermijden.

Het contact met jullie vooraf tijdens de voorbereiding was heel persoonlijk (i.v.m. onze mentaal gehandicapte dochter Jing zeer wenselijk), de tips voor de reis waren perfect. En jullie eindeloze geduld met mijn “domme” vragen werden erg geapprecieerd.

Nogmaals onze hartelijke dank voor het organiseren van deze bijzondere reis!!!!

Bram , Isabelle , Amber en Jing Dieleman

 

Bel mij terug

Wij kunnen u ook terugbellen om al uw vragen te beantwoorden. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 24 uur terug.

LOTUS TOURS

Wilt u meer informatie over deze of een andere reis ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande gegevens.

Telefoon

E-mail

Aangesloten bij