Familie Kooijmans | China juli 2019 19-08-2019

Dit jaar dacht we, dat doen we zelf wel even een reis naar China boeken. Hoe moeilijk kan het zijn. We zouden voor een week gaan, op familie bezoek. Maar op internet kwamen we er al niet uit. Wat een keuze aan vliegreizen. Omdat we hier geen enkele ervaring mee hebben, toch besloten om Lotus Tours in te schakelen. En wat waren we blij dat we dat hadden gedaan! 

Op woensdag 24 Juli belandden we op Schiphol in de kerosine crisis. Ons vliegtuig kon niet vertrekken en we moesten de nacht daar doorbrengen. De volgende dag hebben we tien uur in de rij gestaan om ons vliegtuig om te boeken. Hierbij zijn we zeer gesteund door Lilian. Haar contacten hebben er uiteindelijk voor gezorgd dat we via Parijs naar Shanghai konden vliegen.

Helaas strandden we toen op het station in Shanghai, maar ook daar zijn we goed geholpen door de mensen vin China. Het was een reis om nooit te vergeten, in alle opzichten, want we zijn zo blij dat we toch met behulp van Lotus Tours hebben doorgezet. Het bezoek aan de familie was onvergetelijk en onbetaalbaar! 

Bel mij terug

Wij kunnen u ook terugbellen om al uw vragen te beantwoorden. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 24 uur terug.

LOTUS TOURS

Wilt u meer informatie over deze of een andere reis ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande gegevens.

Telefoon

E-mail

Aangesloten bij