Familie Nauta en Breemhaar China juli 2017 01-09-2017

Vorige week woensdag zijn we teruggekeerd van een zeer geslaagde reis naar China. Dank jullie voor de organisatie! De chauffeurs en gidsen die ingezet zijn, waren altijd keurig op tijd, zowel om ons ergens naartoe te brengen als om ons af te halen van vliegveld of station. Dat gaf een prettig en veilig gevoel.

De reis was mooi maar ook intensief en vermoeiend, achteraf hadden we misschien één verplaatsing achterwege kunnen laten, ook omdat Dali en Shuhe – en eerder al Ping’an en Yangshuo – erg toeristisch waren en daardoor voor een deel meer van hetzelfde boden. Maar dat gold voor de plaatsen zelf en niet voor de omgeving, waar we in alle gevallen erg van genoten hebben. En verder is het onze eigen keuze geweest het zo te doen. Wel een tip wat dit betreft: een overzichtskaartje bij de offerte had ons geholpen wat beter zicht te krijgen hoe de reis er feitelijk uit zou zien.

We hebben een heel goede reis gehad en zijn blij met de vele dingen die we niet zelf hebben hoeven regelen.

Hartelijke groet,

Familie Nauta – Breemhaar, Renske, Aly, Ting Ting en Kaja

Bel mij terug

Wij kunnen u ook terugbellen om al uw vragen te beantwoorden. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 24 uur terug.

LOTUS TOURS

Wilt u meer informatie over deze of een andere reis ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande gegevens.

Telefoon

+31 (0)35 – 5337781 Maandag t/m Vrijdag 09.00 -17.00

E-mail

Aangesloten bij