Familie Rigter China + Cambodja augustus 2018 03-09-2018

Hoi Marjolein,

Eindelijk even tijd om een mailtje naar jullie te sturen.

We hebben een heerlijke rootsreis/vakantie gehad! De tolk/gids in Beijing om naar het CCCWA te gaan was Inge Jansen. Ze heeft ons prima geholpen en hebben alle stukken samen met de medewerker van CCCWA kunnen doornemen. Ze waren allebei erg behulpzaam en hebben alle info kunnen noteren. Er waren 5 documenten die wij nog niet eerder hadden gezien, waaronder een voetafdrukje van onze dochter, van het voetafdrukje mochten wij wel een foto maken.

De tolk/gids Yorkee die ons in Dianbai begeleiden deed het super! Ze onthaalde ons met een vrolijk bordje met daarop de namen van onze dochter, dat vond onze dochter prachtig en ze voelde zich meteen eigen met Yorkee. Yorkee, heeft telkens goed geluisterd naar wat wij wilde en ging voor ons tot uitvoering over. We hebben samen met haar het kindertehuis, de vindplaats (ze zeiden destijds bij poort van o.a. gezondheidscentrum, maar nu  bleek dit het ziekenhuis te zijn), het ziekenhuis zelf en het politiebureau bezocht.  Het bezoek aan het kindertehuis was een warm welkom en we hebben geruime tijd met de directrice (die destijds ook één van de verzorgster van Lian was) gesproken. Lian vond dit bezoek ook erg fijn.

De andere chauffeurs/gidsen waren ook prima. Alleen in Cambodja hadden we 2 keer over een gids die geen woord Engels sprak, waardoor de communicatie wat minder ging. Eén van de chauffeurs stopte verschillende malen onderweg voor o.a. zachte banden, tanken, er rammelde wat aan de auto. Daar hebben we wel wat van gezegd bij die reisorganisatie in Cambodja, dat we dat niet meer wilde. Dus we hebben een heerlijke reis gehad en alles was verder prima geregeld. Ik wil jullie hartelijk danken voor de goede zorgen!

Groeten, Marita Rigter

Bel mij terug

Wij kunnen u ook terugbellen om al uw vragen te beantwoorden. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 24 uur terug.

LOTUS TOURS

Wilt u meer informatie over deze of een andere reis ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande gegevens.

Telefoon

E-mail

Aangesloten bij