Familie Timmermans groepsreis juli 2017 17-08-2017

We zijn weer thuis! Wat een reis hebben we gehad zeg. Heel mooi en bijzonder! Een geweldige ervaring! En zo fijn dat het allemaal geregeld was door jullie. We hadden een erg leuke groep dus ook dat maakt het super. Amber heeft genoten en zegt ook stellig dat het mooiste wat ze heeft meegemaakt, het bezoek aan het tehuis en de ontmoeting met haar pleegmoeder was. Dat was dan toch echt waar het allemaal om draaide.

Qua programma in Chengdu zijn we van mening dat de Giant Buddha eruit mag. Dat viel zo tegen. Zo enorm druk. De kinderen raakten ervan in paniek omdat je als ouder zijnde ook steeds zegt “blijf bij me”. In de zomermaanden is dat geen uitstapje dat je voor de lol gaat doen. Het is ruim 2 uur rijden en je loopt vervolgens maar tot oor/schouder. De rijen om naar beneden te lopen liepen op tot ruim 1.5 uur wachten dus dat deden we al niet. Misschien dat het in de meivakantie wel zou kunnen omdat de Chinezen dan geen vakantie hebben maar nu waren we blij dat we er weg waren. We waren liever een dag langer in Yangshuo gebleven.
Zo het is een heel verhaal 😉. We zijn super tevreden over de reis op een paar dingetjes na dus die helaas anders zijn gelopen of wellicht een volgende keer anders zouden kunnen.
Fijn dat we nu een groep hadden en zo konden ervaren hoe alles gaat in China. Een eventuele volgende keer zouden we ook zo weer door jullie laten verzorgen, maar misschien dan toch wel individueel, omdat we dan niet meer alles hoeven te zien. Maar eerst maar weer sparen! 😂
Groetjes Edwin, Anja en Amber
En weer: de Leshan Boeddha gaat uit het programma 🙂

Bel mij terug

Wij kunnen u ook terugbellen om al uw vragen te beantwoorden. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 24 uur terug.

LOTUS TOURS

Wilt u meer informatie over deze of een andere reis ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande gegevens.

Telefoon

+31 (0)35 – 5337781 Maandag t/m Vrijdag 09.00 -17.00

E-mail

Aangesloten bij