Familie Veenhuis China juli 2017 10-04-2018

Wij zijn van 8 juli tot 5 augustus met onze 3 dochters Luan, Yuli en Ning op rootsreis naar China geweest. Het was een onvergetelijke reis. Wat hadden jullie dit goed geregeld. Overal was voor gezorgd, je hoefde alleen de gids maar te volgen en alles kwam goed. Super!! Wij hadden natuurlijk wel een paar favorieten, David (met meneer Wan als taxichauffeur) in Youyang en Paul in Guilin, zij staken er met kop en schouders bovenuit. Ook de contactpersonen Rita en Penny in China zelf waren fantastisch, ze waren zeer gemakkelijk per app te bereiken en reageerden altijd erg snel. Ze belden zelfs nog een aantal keren op om te vragen of alles naar wens was. Yuli en Ning waren in China jarig en ze waren heel blij verrast dat  Rita en Penny een taart hadden geregeld.

Wij zijn in Shanghai begonnen, daarna naar Nanchang waar Luan naast dat ze haar kindertehuis heeft bezocht, ook haar pleegmoeder en pleegbroer heeft ontmoet. Dat was heel bijzonder. Vervolgens zijn we via Hunan en Changning, waar Ning vandaan komt, vakantie gaan vieren in Guilin en Yangshuo. Lilian had ons al aangeraden om midden in de reis een week vakantie  te plannen omdat het best heel intensief en vermoeiend was. Wij zelf wilden dit in de eerste instantie pas aan het eind doen maar wij zijn heel blij dat we het advies van Lilian hebben opgevolgd.  Wij waren namelijk heel erg moe van alle indrukken, emoties en het reizen. Het was heerlijk om even te ontspannen en een week op dezelfde plek te blijven. Wat een prachtig gebied en wat een heerlijke hotels, wij zijn daar echt verwend.

Na de vakantieweek zijn we naar Chongquing en Youyang gereisd waar Yuli vandaan komt. Hiervoor moesten we ruim 24 uur met de nachttrein wat wel heel vermoeiend was ( maar zeker de moeite waard vanwege het mooie landschap) en moesten vervolgens ook nog 8 uur met de auto te reizen voordat we uiteindelijk in Youyang arriveerden. Yuli was heel blij om eindelijk te kunnen zien waar zij vandaan komt. Bij Luan en Ning zijn wij tijdens de adoptie ook in het kindertehuis geweest maar bij Yuli was dit niet mogelijk vanwege een overstroming die ze daar toen hadden. Helaas had haar kindertehuis een andere bestemming gekregen maar haar oude directeur was nog steeds aanwezig en kon haar veel vertellen.

Als laatste zijn we naar de panda’s in Chengdu geweest wat voor onze kinderen  ook één van de hoogtepunten was.

Kortom het was een superreis en het was super goed geregeld allemaal.

De kinderen willen nog wel een keer terug maar niet meer in de zomer vanwege de hitte. Het was ook wel ontzettend heet met een gevoelstemperatuur van soms 50 graden een hoge luchtvochtigheid en heel veel mosquitos.

Wij hebben behalve naar Youyang alles per hoge snelheidstrein gereisd en dat was fantastisch, de treinen reizen stipt op tijd, het is zeer comfortabel en je ziet heel veel.

Wij willen nogmaals onze dank uitspreken voor de meer dan fantastische organisatie.

Bel mij terug

Wij kunnen u ook terugbellen om al uw vragen te beantwoorden. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 24 uur terug.

LOTUS TOURS

Wilt u meer informatie over deze of een andere reis ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande gegevens.

Telefoon

+31 (0)35 – 5337781 Maandag t/m Vrijdag 09.00 -17.00

E-mail

Aangesloten bij