Familie van der Zwan China groepsreis juli 2017 24-08-2017

We zijn inmiddels alweer meer dan een week thuis van onze China rootsreis. We hebben een geweldig mooie drukke gezellige indrukwekkende reis gehad.
De combinatie groepsreis en deels als gezin is ons erg goed bevallen, alles was prima geregeld, overal stonden de gidsen klaar en we hebben enorm veel gezien. De ene gids was wel iets relaxter als de andere en ons hotel in Guangzhou lag toch wel in een heel ander deel als waar we dachten te komen, maar met een paar taxiritjes hebben we toch alle plekken kunnen zien van ons lijstje. Wel was het programma erg vol en naar onze mening zou het prettiger zijn als er meer rustdagen in het programma verwerkt zouden zijn, vooral Yangshuo hadden we graag nog langer gebleven, en een dagje langer Beijing zou ook fijn geweest zijn. We hadden een erg leuke en gezellige reisgroep, en hebben erg veel plezier met elkaar gehad. We willen jullie bedanken voor de goede organisatie en zullen iedereen aanraden om via jullie een rootsreis te maken.

Bel mij terug

Wij kunnen u ook terugbellen om al uw vragen te beantwoorden. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 24 uur terug.

LOTUS TOURS

Wilt u meer informatie over deze of een andere reis ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande gegevens.

Telefoon

+31 (0)35 – 5337781 Maandag t/m Vrijdag 09.00 -17.00

E-mail

Aangesloten bij