Lin en Agaath | China augustus 2019 25-11-2019

Afgelopen zomer zijn wij (agaath en Lin) voor de tweede keer terug naar China geweest. We boekten de reis weer bij Lotus tours, dat was ons de vorige keer heel goed bevallen. Deze keer vlogen we via Helsinki naar Xi’an. Vanaf Xi’an zijn we verder gereisd met de hoge snelheids trein, naar Nanchang, Jingdezhen, Tunxi (Huangshan), Hangzhou, Wuzhen en ten slotte Shanghai. Een prima vervoermiddel voor lange afstanden. Alles was goed geregeld, we kregen bij iedere bestemming weer nieuwe treinkaartjes en de transfer van en naar ons guesthouse was per taxi.
Wat een bijzondere Guesthouses weer! In Xi’an was er een mooie binnentuin met veel maanpoorten waardoor je leuke doorkijkjes had. Het Yoyo house in Jingdezhen had een Italiaanse koffiebar, wat wij wel heel lekker vonden. In Tunxi, een bijzonder anthiek guesthouse, sliepen we in een hemelbed. In Hangzhou zaten we vlakbij het Westmeer en een theeplantage. Hoe komen ze toch aan al die leuke plekjes?!
We hebben veel gedaan en veel gezien, en wat was het goed om weer het kindertehuis te bezoeken. De drie weken vlogen om en wat hebben we genoten. Mede dankzij Lotus Tours konden wij met z’n tweeen een bijzondere en zorgeloze reis maken. Met deze mooie herinneringen nog vers in het geheugen zijn we zeker van plan om nog een keer terug te gaan.

Lin en Agaath
Bunnik, November 2019

Bel mij terug

Wij kunnen u ook terugbellen om al uw vragen te beantwoorden. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 24 uur terug.

LOTUS TOURS

Wilt u meer informatie over deze of een andere reis ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande gegevens.

Telefoon

E-mail

Aangesloten bij