Maatwerkreis door het prachtige Maleisië

Lotus Tours organiseert bijzondere reizen op maat naar China, Taiwan, Ethiopië, Vietnam, Thailand, Maleisië, Laos, Cambodja en Suriname. Naast deze maatwerkreizen voor families en individuele reizigers zijn wij gespecialiseerd in rootsreizen voor gezinnen.

Maleisië

Route
Kuching-Batang-Kuala Lumpur-Cameron Highlands-Banding-Penang-Langkawi

1

Aankomst op het vliegveld in Kuching, de hoofdstad van Sarawak. Een stad van Chinese, Indiase, Maleise en inheemse volkeren, zoals de Iban. U wordt naar het hotel gebracht en kunt bijkomen van uw vlucht.

2

Na het ontbijt wordt u naar het Bako Park gebracht waar u de hele dag kunt genieten van de flora en fauna, deze dag is inclusief een lunch. U overnacht weer in het hotel in Kuching.

3

Een wel heel bijzondere dag met eerst een bezoek aan het Orang Utan Semonggoh Centrum, een bosreservaat van circa 800 ha jungle dat dient als verwilderingscentrum, waar in de steek gelaten orang-oetan jongen leren hoe zij in het wild moeten overleven. Het is een unieke kans om dit voor Borneo unieke dier te zien, een geweldige ervaring. Orang-oetan betekent man van de jungle. Daarna gaat u wilde dieren spotten in Mangrove Forest, er zijn apen, dolfijnen, krokodillen en vuurvliegjes. Het diner is in een lokaal restaurant en uw overnachting in Kuching.

4

Transfer naar Batang Ai met een bezoek aan de lokale markt en peper en cacao boerderij. Met de boot wordt u naar het Ai Longhouse Resort gebracht.

5

U verblijft in Batang en maakt in de ochtend een boottocht naar de Iban, u leert meer over hun levensstijl. Bij de rivier wordt de lunch (picnic) gegeten waarna u in de middag een wandeling maakt bij het resort.

6

Transfer naar het vliegveld in Kuching voor uw vlucht naar Kuala Lumpur.

7

Na het ontbijt maakt u de KL City Tour en bezoekt de Thean Hou Tempel, het Nationale monument, Orchideeën tuin. Nationaal Museum, Nationale Moskee, inclusief een lunch bij KL Tower. Overnachting in Kuala Lumpur.

8

Een vrije dag door u zelf in te vullen, winkelen of bijvoorbeeld de Chinese Wijk of Little India bezoeken.

9

U reist vandaag via een mooie route naar het hotel in Cameron Highlands. De omgeving is schitterend en een aaneenschakeling van glooiende hellingen en theevelden. De oorspronkelijke bewoners van dit gebied zijn de Orang Asli. Onderweg bezoekt u Batu grotten, een bamboe weeffabriek, een waterval en Tanah Rata Town. Lunch is in een lokaal restaurant. U overnacht is het Strawberry Park Resort.

10

Na het ontbijt maakt u een avontuurlijke tour per 4×4 jeep (SIC) en ziet onderweg de theeplantages, theefabriek en bezoekt een lokale markt en Brinchang Town.

11

Na het ontbijt vertrekt u naar Banding eiland met een tour in Ipoh. U bezoekt limestone Cave Tempel, Concubine Lane, treinstation, een Neo klassieke gebouwen. Deze dag mag een bezoek aan het paleis in Kangsar niet ontbreken, net la de Ubudiah Moskee. U overnacht in Belum Rainforest Resort.

12

U reist per boot naar Royal Belum en bezoekt een dorp van de aboriginals en leert van hun nomadische levensstijl. Wandel door de mooie natuur, geniet en plons in het koele water van een waterval, lunch is een picknick. Overnachting in het Belum Rainforest Resort.

13

U vertrek naar Penang via de oost-west snelweg en rijdt over de Penang brug richting George Town. Je bezoekt Kek Lok Si Tempel en overnacht in Nordin Mews.

14

U maakt een city tour in George Town en bezoekt Fort Cornwallis, Waterfront Stilt House, Goddess of Mercy Tempel, Little India, Khoo Kong Si Tempel, de slapende Boeddha en de Botanische tuinen. Overnacht in Nordin Mews.

15

U heeft vandaag geen geplande excursies en kunt zelf bepalen wat u nog wilt zien.

16

Na een laatste ontbijt in Penang wordt u naar de pier gebracht voor uw reis per boot naar Langkawi. U overnacht in het prachtige Langkawi Beach Resort (Chalet in de jungle).

17

Genieten van de jungle en strand!

18

Genieten van de jungle en strand!

19

Transfer naar het vliegveld voor uw vlucht naar de volgende bestemming.

Bel mij terug

Wij kunnen u ook terugbellen om al uw vragen te beantwoorden. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 24 uur terug.

LOTUS TOURS

Wilt u meer informatie over deze of een andere reis ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande gegevens.

Telefoon

E-mail

Aangesloten bij