Rootsreis naar Zuid-Afrika

Lotus Tours is al ruim 10 jaar dé specialist in het verzorgen van rootsreizen naar China, Taiwan en Ethiopie en sinds 2016 ook naar Zuid-Afrika.  Wij verzorgen een voor uw gezin op maat gemaakte reis  Onderstaand vindt u  informatie over de mogelijkheden, neem voor een vrijblijvende offerte contact met ons op!

Rootsreis Zuid-Afrika

Een rootsreis naar Zuid-Afrika is een reis naar het land van uw kind(eren) maar ook een reis naar een land met een schitterende natuur en de mooiste wildparken van Afrika, een kust met idyllische stranden, historische steden en zoveel meer!

Voor het verzorgen van uw rootsreis naar Zuid-Afrika bent u bij Lotus Tours aan het juiste adres.

Wij verzorgen al ruim 10 jaar rootsreizen voor gezinnen met geadopteerde kinderen uit China, Taiwan en Ethiopië. Zelf zijn wij ouders van kinderen uit China en Ethiopië.

Onze rootsreizen naar Zuid-Afrika worden georganiseerd in samenwerking met Martie Swart in Zuid-Afrika, zij heeft veel gezinnen begeleid tijdens de adoptiereizen.

Het rootsgedeelte van de reis bestaat uit het bezoeken van het kindertehuis of pleeggezin waar uw kind heeft gewoond, het adoptiecentrum en andere plaatsen die u graag wilt bezoeken. De tour die u nog maakt wordt begeleid door een Engels – of Nederlandssprekende gids met privévervoer. Het reisschema wordt in overleg met u op maat gemaakt, waarna u een vrijblijvende offerte ontvangt per e-mail.

 

Rootsreizen Rootsreis Zuid-Afrika

Bel mij terug

Wij kunnen u ook terugbellen om al uw vragen te beantwoorden. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 24 uur terug.

LOTUS TOURS

Wilt u meer informatie over deze of een andere reis ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande gegevens.

Telefoon

+31 (0)35 – 5337781 Maandag t/m Vrijdag 09.00 -17.00

E-mail

Aangesloten bij