Bianca Taalman | China april 2019 29-05-2019

Mijn zoontje (9) en ik zijn nu bijna een week thuis van onze reis naar China en omdat ik dit grote avontuur samen met mijn zoontje ging doen, heb ik Lotus Tours alles laten regelen. Dit was van begin af aan super, we hadden onze eigen contactpersoon Liliane, en dit was zo prettig en ls ik vragen had, kon ik ze stellen, en werden ze heel snel beantwoord door Liliane.

De reis zelf was meer dan geweldig, toen we in China aankwamen, stond onze chauffeur ons al op te wachten. Het was wel een beetje jammer dat we na zo’n lange vlucht nog 5,5 uur moesten wachten totdat we de kamer op mochten. Maar toen kon het echte genieten gaan beginnen.
De excursies waren super verzorgd, een Nederlandstalige gids, dit maakte het voor mijn zoontje ook heel leuk. We hadden meestal Monique als gids, en zij was zo lief, leuk en gezellig.

Na een paar dagen zijn we met de trein naar de provincie Shanxi gereisd. Ook hier in de provincie was de gids super, en heeft ons zo goed geholpen bij de bezoeken in het ziekenhuis, tehuis en op de vindplaats. We werden door iedereen hartelijk onthaald.

Wij hoefde ons nergens druk om te maken, alles werd goed uitgelegd. Eenmaal in Beijing hebben we weer allemaal leuke excursies gedaan met behulp van Monique. Ook de keuze van de hotels was perfect. Vooral ons laatste hotel “het Bamboo Garden hotel” was echt een heel leuk authentiek Chinees hotel. We werden tijdig op de hoogte gesteld over de tijden dat we klaar moesten staan, en mochten we vragen hebben, dan konden we altijd bij onze contactpersoon Penny of bij Monique terecht.

Bij thuiskomst vonden we een heel lief welkomstkaartje op de mat , ik zou dan ook zeker Lotus Tours aanraden.  Beste mensen van Lotus Tours, maar vooral Liliane, ontzettend bedankt voor de goed zorgen, dankzij jullie is het voor ons een onvergetelijke reis geworden.

Het was TOP!

Groetjes,
Yang en Bianca

Bel mij terug

Wij kunnen u ook terugbellen om al uw vragen te beantwoorden. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 24 uur terug.

LOTUS TOURS

Wilt u meer informatie over deze of een andere reis ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande gegevens.

Telefoon

E-mail

Aangesloten bij