Verzekeringen

 

Reis- en annuleringsverzekeringen

Wij raden u aan om een goede reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Lotus Tours werkt samen met Europeesche  verzekeringen. Zij bieden diverse mogelijkheden. Op ons boekingsformulier of per e-mail kunt u aangeven welke verzekering wij voor u af moeten sluiten. Zorgt u ervoor dat de annuleringsverzekering voor of binnen een week na boeking wordt afgesloten!

Doorlopende reis- en annuleringsverzekering (alleen als combi af te sluiten) 

Bij een hoge reissom (vanaf ongeveer € 3.000 totaal)  is een doorlopende reis/annuleringsverzekering de beste en meest voordelige keus. Vooral voor gezinnen of voor 2 of meer samenwonenden is het afsluiten van een doorlopende reis- en annuleringsverzekering een stuk goedkoper dan de kortlopende verzekeringen. U kunt de dekking van de doorlopende annuleringsverzekering uitbreiden tot € 3.000 per persoon. Een annuleringsverzekering dient binnen 8 dagen na boeking te worden afgesloten, dit geldt ook als u alvast vliegtickets boekt en de tour enkele weken later bevestigd!

Kortlopende annuleringsverzekering
Deze dekt de annuleringskosten tussen het moment van boeken en vertrek, maar ook de kosten als de reis moet worden afgebroken. De annuleringsverzekering kent ook een vergoeding bij vertrek- of aankomst-vertraging langer dan 8 uur. De premie bedraagt 5,5 % van de reissom, voor een totale reissom die hoger is dan ongeveer € 3.000 is het voordeliger om een doorlopende verzekering voor reizen af te sluiten.

Kortlopende reisverzekering
De Europeesche  biedt een totaalpakket, waarbij de bagage, geneeskundige kosten, buitengewone kosten, personen hulpverlening en ongevallen gedekt zijn. U kunt de verzekering uitbreiden met dekkingen voor contant geld en rechtsbijstand.

 

 

Bel mij terug

Wij kunnen u ook terugbellen om al uw vragen te beantwoorden. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 24 uur terug.

LOTUS TOURS

Wilt u meer informatie over deze of een andere reis ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande gegevens.

Telefoon

E-mail

Aangesloten bij