Maatwerkreizen Azië | China Thailand Vietnam Cambodja Taiwan

Lotus Tours levert maatwerkreizen naar de leukste landen van Azië! Of u nu met uw gezin, met vrienden of als stel wilt reizen, wij stellen de perfecte reis voor u samen. Na de aanvraag nemen wij contact met u op om de wensen door te spreken waarna wij aan de hand van uw wensen een perfect reisschema met bijbehorende offerte  voor u opstellen. Wij verzorgen alleen reizen naar landen waar wij zelf (veel) reiservaring hebben en kennen dus de leukste plekjes in ieder land. Dit geeft de garantie van een unieke reis die u niet snel zult vergeten!

Voorbeelden van de maatwerkreizen naar Azië

Onderstaand ziet u voor ieder land uit ons aanbod voorbeeldreizen met bijbehorende prijsindicatie. Deze reizen zijn direct te boeken zoals ze op de website staan maar kunnen ook helemaal worden aangepast aan uw wensen. Heeft u zelf een leuk hotel gevonden of verblijft u graag in luxe accommodaties? Dat is geen probleem, wij kunnen alles voor u boeken en nemen alle organisatie uit handen zodat u onbezorgd kunt genieten van uw droomreis. Vanaf uw vertrek tot de dag van thuiskomst staan wij 24 uur per dag voor u klaar. Gebruik deze voorbeeldreizen als inspiratie en neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Persoonlijk advies

Wilt u liever een keer langskomen voor een persoonlijk gesprek? Ook dat is mogelijk, u kunt kiezen uit een afspraak met Liliane in Soest of met Marjolein in Giessenburg.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

China

China bouwstenen

Taiwan

Vietnam

Thailand

Cambodja