Over Lotus Tours

De gezichten achter Lotus Tours zijn Liliane Clavaux (boven)en Marjolein Penning (onder).

In 1999 hebben wij elkaar ontmoet tijdens onze eerste adoptieprocedure en in december 1999 mochten wij onze oudste dochters ophalen in Jiangxi, China. In 2001 werden beide gezinnen uitgebreid, nog een dochter voor Liliane en een zoon voor Marjolein, beiden uit China. In 2004 heeft Marjolein haar jongste dochter opgehaald in Addis Ababa, Ethiopië.

Begin 2006 is tijdens een avond brainstormen Lotus Tours ontstaan. Beiden hadden we veel zin om weer aan de slag te gaan en met een gezamenlijke passie voor reizen én adoptie kwam het gesprek al snel op de mogelijkheid om een gespecialiseerde reisorganisatie te starten, gericht op rootsreizen. Hier bleek grote behoefte aan te zijn en nu, 11 jaar later, hebben vele gezinnen een onvergetelijke reis beleefd naar het geboorteland van hun kinderen.

In de loop der jaren hebben wij ons aanbod uitgebreid met maatwerkreizen naar meerdere bestemmingen, voornamelijk gericht op gezinnen maar ons klantenbestand is zeer divers!

Nu, 11 jaar en vele reizen later genieten we nog iedere dag van de leuke gesprekken met klanten, het puzzelen met reisschema’s en de contacten met onze buitenlandse partners in de verschillende landen en zijn we blij dat we deze keus hebben gemaakt.


Wij zijn aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.

Bel mij terug

Wij kunnen u ook terugbellen om al uw vragen te beantwoorden. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 24 uur terug.

LOTUS TOURS

Wilt u meer informatie over deze of een andere reis ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande gegevens.

Telefoon

+31 (0)35 – 5337781 Maandag t/m Vrijdag 09.00 -17.00

E-mail

Aangesloten bij