Over Lotus Tours

De gezichten achter Lotus Tours zijn Liliane Clavaux  en Marjolein Penning .

ADOPTIE

In 1999 hebben wij elkaar ontmoet toen wij bezig waren met onze eerste adoptieprocedure.  In september 1999 kregen wij beiden een voorstel voor 2 meisjes uit Jiangxi. Wij hebben hen in december 1999 opgehaald. In 2001 werden beide gezinnen uitgebreid, nog een dochter voor Liliane uit Jiangxi en een zoon voor Marjolein uit de provincie Jilin. In 2004 heeft Marjolein nog een dochter opgehaald in Addis Ababa, Ethiopië.

ROOTSREIZEN

Begin 2006 is tijdens een avond brainstormen Lotus Tours ontstaan. Beiden hadden we veel zin om weer aan de slag te gaan en met een gezamenlijke passie voor reizen én adoptie kwam het gesprek al snel op de mogelijkheid om een gespecialiseerde reisorganisatie te starten, gericht op rootsreizen. vanaf de start bleek dat er grote behoefte was aan een gespecialiseerde reisorganisatie. In 2007 reisden de eerste gezinnen naar China en in de daarop volgende jaren werden het er ieder jaar meer. Inmiddels verzorgen wij ook rootsreizen naar Taiwan en Ethiopië , tot volle tevredenheid van onze klanten!

MAATWERKREIZEN

Meerdere gezinnen bleken behoefte te hebben aan een weekje strand na een drukke reis in China . Al vanaf 2007 is dan ook Thailand toegevoegd aan ons portfolio en stukje bij beetje zijn er meerdere bestemmingen in Azië bij gekomen. Naar al deze bestemmingen verzorgen wij reizen op maat.
China is voor ons nog wel steeds het specialisme en hier hebben wij dan ook een uitgebreid aanbod aan reizen verzorgd voor diverse gezelschappen .

Nu, 12 jaar en vele reizen later genieten we nog iedere dag van de leuke gesprekken met klanten, het puzzelen met reisschema’s en de contacten met onze buitenlandse partners in de verschillende landen.  We zijn blij dat we destijds deze keus hebben gemaakt!

Wij zijn aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.

Bel mij terug

Wij kunnen u ook terugbellen om al uw vragen te beantwoorden. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 24 uur terug.

LOTUS TOURS

Wilt u meer informatie over deze of een andere reis ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande gegevens.

Telefoon

E-mail

Aangesloten bij