Rootsreizen naar China Taiwan en Ethiopië

April 2023: Sinds 15 maart is het weer mogelijk om naar China te reizen. Toeristenvisa worden weer verstrekt en enkele tehuizen zijn weer te bezoeken. We hebben goede hoop dat de andere tehuizen in de loop van het jaar volgen. We staan weer klaar voor de mooiste reizen naar China!

Met meer dan 14 jaar ervaring is Lotus Tours  dé specialist in rootsreizen naar China, Taiwan en Ethiopië. Liliane en Marjolein, de oprichters van Lotus Tours  zijn adoptieouders van kinderen uit China en Ethiopië en weten uit eigen ervaring wat het belang is van een reis naar het geboorteland van je kind. Een rootsreis is niet zomaar een reis en als adoptieouders weten wij dat als geen ander. Bij ons vindt u net dat beetje meer, wij verzorgen de toestemmingen om de tehuizen te bezoeken, sporen vaste verzorgsters en/of pleegouders op en zorgen voor een perfecte uitvoering van de praktische kanten van de reis zodat u met volle teugen kunt genieten.Uiteraard zorgen wij , in overleg, voor een mooi reisschema zodat u naast de bezoeken aan de roots ook kunt genieten van een geweldige vakantie.

Individuele rootsreis (maatwerk) of in een groep naar China ?

De meeste van onze rootsreizen zijn maatwerk. Gezinnen reizen op individuele basis terug naar het land van herkomst en wij maken voor ieder gezin het perfecte reisschema.

Naar China waren er tot zomer 2019 2 rootsreizen in groepsverband , een reis in het voorjaar en een reis in de zomervakantie. Tijdens deze reizen bezoekt u de roots van uw kind(eren) als gezin en viert u vakantie in een groep met andere adoptiegezinnen. Enkele weken voor vertrek organiseren wij een groepsbijeenkomst in Chinese sferen om elkaar alvast te leren kennen. Onder het genot van een Chinees hapje en een drankje krijgt u alle informatie. Zodra er zicht is op een opening van China publiceren wij hier de nieuwe reisdata.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Rootsreis China individueel

APRIL 2023 Na drie lange jaren is China weer open en worden er toeristenvisa uitgegeven, we kunnen dus weer aan de slag! Nog niet alle tehuizen zijn te bezoeken maar we hebben goede hoop dat dit in de loop van dit jaar wel weer mogelijk is. Het is nu weer mogelijk om een offerte aan te vragen voor een rootsreis in 2023 of 2024.

Al ruim 14 jaar is Lotus Tours dé reisorganisatie voor uw rootsreis naar China. Wij kennen China bijzonder goed en met onze zeer ervaren partner in China bent u gegarandeerd van een onvergetelijke reis die tot in de puntjes wordt verzorgd. Voor uw reis nemen wij al het werk uit handen en wij zorgen ervoor dat u een zorgeloze reis heeft zodat u met uw kinderen volop kunt genieten! Voorafgaand aan de reis bespreken we alle mogelijkheden en zorgen wij voor de toestemming voor het tehuisbezoek, eventueel bezoek aan de pleegouders en al uw andere wensen.

 • Vanaf € 1895 p.p.
 • 21 dagen
 • Bekijk deze reis

Rootsreis groep China

Wilt u op rootsreis naar China maar reist u liever in een groep? Wij organiseren ieder jaar 2 groepsreizen voor adoptiegezinnen naar China, een reis in/rond de meivakantie en een reis in de zomervakantie. U reist gedeeltelijk met de groep, de bezoeken aan de tehuizen in de provincies worden individueel per gezin ingevuld. Ter kennismaking met de andere gezinnen is er voorafgaand aan de reis een bijeenkomst in Chinese sferen en leert u alvast uw medereizigers kennen. Een unieke manier om de roots in China te bezoeken!

 • Vanaf € 2500 p.p.
 • 18 dagen
 • Bekijk deze reis

Rootsreis Taiwan individueel

Als u plannen heeft om een individuele rootsreis naar Taiwan te gaan maken regelen wij graag uw verblijf , vervoer en een rondreis om het mooie Taiwan te leren kennen. Wij stellen de reis samen rekening houdend met uw wensen en het aantal dagen dat u in de geboortestad van uw kind nodig heeft om het kindertehuis te bezoeken en eventueel de biologische ouders te ontmoeten. Tijdens de rondreis heeft u de hele reis dezelfde Engels sprekende gids/chauffeur die u laat kennis maken met de mooiste plekjes en het lekkerste eten of u rijdt zelf met een huurauto. Neemt u contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

 • Vanaf € 2050 p.p.
 • 19 dagen
 • Bekijk deze reis

Rootsreis Ethiopië individueel

Lotus Tours is de juiste keus voor uw individuele rootsreis naar Ethiopië. Wij hebben jarenlange en persoonlijke ervaring op dit gebied en veel tevreden reizigers. Wij bieden veel extra’s zoals een zoektocht naar de biologische familie, de contacten voorafgaand, tijdens en na de reis en de mooiste reizen! Naast de rootsbezoeken wilt u uiteraard ook iets zien van het mooie Ethiopië en wij maken dan ook graag een aansluitende reis op maat. Als voorbeeld vindt u hier een reis naar het zuiden van het land maar noord of een combi is ook zeker mogelijk! Bekijk onze voorbeeldreis en neem contact op voor een vrijblijvende offerte@

 • Vanaf € 1850 p.p.
 • 20 dagen
 • Bekijk deze reis