Rootsreizen naar China Taiwan en Ethiopië

Met meer dan 13 jaar ervaring is Lotus Tours  dé specialist in rootsreizen naar China, Taiwan en Ethiopië.
Liliane en Marjolein, de oprichters van Lotus Tours  zijn adoptieouders van kinderen uit China en Ethiopië en weten uit eigen ervaring wat het belang is van een reis naar het geboorteland van je kind.
Een rootsreis is niet zomaar een reis en als adoptieouders weten wij dat als geen ander. Bij ons vindt u net dat beetje meer, wij verzorgen de toestemmingen om de tehuizen te bezoeken, sporen vaste verzorgsters en/of pleegouders op en zorgen voor een perfecte uitvoering van de praktische kanten van de reis zodat u met volle teugen kunt genieten.
Uiteraard zorgen wij , in overleg, voor een mooi reisschema zodat u naast de bezoeken aan de roots ook kunt genieten van een geweldige vakantie.

Individueel of in een groep

De meeste van onze reizen zijn maatwerk. Gezinnen reizen op individuele basis terug naar het land van herkomst en wij maken voor ieder gezin het perfecte reisschema. Naar China zijn er ook ieder jaar 2  reizen in groepsverband .
Tijdens deze reizen bezoekt u de roots als gezin en viert u vakantie in een groep met andere adoptiegezinnen. Alle informatie per land vindt u via onderstaande links. Bent u benieuwd naar de ervaringen van eerdere reizigers? Deze zijn te vinden via deze link!