Contact met Lotus Tours

Februari 2023 : Sinds 8 januari is het weer mogelijk om zonder quarantaine naar China te reizen. Toeristenvisa worden(nog) niet verstrekt en de tehuizen zijn op dit moment nog niet te bezoeken. Toch hebben we goede hoop dat reizen in de loop van 2023 weer mogelijk wordt, ook voor rootsreizigers. Heeft u plannen voor de tweede helft van 2023 of 2024? Neem dan alvast contact met ons op, zodra het mogelijk is ontvangt u dan als een van de eersten een offerte voor een mooie reis op maat!

Wilt u een offerte aanvragen of heeft u andere vragen? Stuur ons een e-mail : info@lotustours.nl of vul uw wensen alvast in op het offerteformulier . Heeft u liever telefonisch contact? Vul dan het bel-me-terug formulier op deze pagina in, dan neemt Liliane of Marjolein snel contact met u op.

Bel mij terug

Wij kunnen u ook terugbellen om al uw vragen te beantwoorden. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 24 uur terug.

    LOTUS TOURS

    Wilt u meer informatie over onze reizen? Neem dan per e-mail contact met ons op  info@lotustours.nl of vul hieronder uw naam en telefoonnummer in, dan neemt Liliane of Marjolein snel contact met u op.

     

    Aangesloten bij

    ggto VVKR