Familie Schutte | China groepsreis april 2019 28-05-2019

In april 2019 hebben we met onze 13-jarige zoon een rootsreis gemaakt naar China.

Deze reis was geheel door Lotus Tours verzorgd. Na een aantal dagen met de groep (5 gezinnen) in Beijing doorgebracht te hebben, waar we de muur beklommen hebben, gefietst door het centrum en langs het plein van de Hemelse Vrede en een Chinese taalles kregen, vertrok ieder gezin naar zijn eigen locatie.

In ons geval Baotou in Binnen-Mongolië. De contactpersoon in China had via Lotus al veel informatie doorgekregen en via de pers (na akkoord van ons) iedereen gevonden die wij graag wilden ontmoeten. Het was onvergetelijk, en we hebben een stuk verleden van onze zoon kunnen invullen dat ons totaal niet bekend was. Het gaat te ver om hier details te delen. Na een week in Baotou hebben we nog ruim een week in het zuiden doorgebracht (Guilin, Yangshuo, Chengu) waar we een boottocht maakten, een fietstocht met Nederlandse gids, en het pandacentrum bezochten. Een onvergetelijke reis is een understatement.

Jan, Renata en Si Yu Schutte

Bel mij terug

Wij kunnen u ook terugbellen om al uw vragen te beantwoorden. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 24 uur terug.

LOTUS TOURS

Wilt u meer informatie over deze of een andere reis ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande gegevens.

Telefoon

E-mail

Aangesloten bij