Familie ten Have | China oktober 2019 06-11-2019

19 oktober zijn we weer aangekomen in Nederland na een prachtige rootsreis naar Guangzhou, Maoming, Yangshuo, Chenzhou en Shanghai. We zijn blij en dankbaar dat alles zo goed verliep en erg goed geregeld was,( want we zijn geen wereldreizigers 😉 .

De hoogtepunten waren ( natuurlijk) de bezoeken aan de beide tehuizen in Maoming en Chenzhou : indrukwekkend, emotioneel en onze beide dochters zijn blij dat ze er geweest zijn. De hotels en de Giggling Tree waren goede accomodaties, de Gigling Tree een fijne afwisseling in de natuur en om zelf de omgeving te ontdekken per fiets!

We zijn door beide gidsen goed begeleid en de behulpzame chauffeurs waren ruim op tijd als we naar het station moesten. De twee dagen in Shanghai waren we even toerist en dit was een mooie afsluiting van onze reis.

Marjolein, heel erg bedankt voor het organiseren van onze mooie reis!!

Hartelijke groet,

Chen, Mai, Ben en Lenie ten Have

Bel mij terug

Wij kunnen u ook terugbellen om al uw vragen te beantwoorden. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 24 uur terug.

LOTUS TOURS

Wilt u meer informatie over deze of een andere reis ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande gegevens.

Telefoon

E-mail

Aangesloten bij