Familie van der Elst | Taiwan augustus 2019 27-08-2019

Dag Liliane,

Vorige week zijn we teruggekomen van onze reis naar Taiwan.

We hebben er ontzettend van genoten. De eerste dagen in Taipei, waarbij we op eigen gelegenheid een aantal bezienswaardigheden hebben bezocht, waren de moeite waard. Ook een bezoek aan het kindertehuis was, bijzonder voor de kinderen, erg waardevol.

Daarna werden we op de afgesproken tijd opgehaald door onze gids Joe voor een tour door het land. Het door jullie opgestelde reisschema zat goed in elkaar, daardoor hebben we veel van de cultuur en natuur van Taiwan kunnen zien. Joe wist goede restaurantjes, waar we konden genieten van de plaatselijke specialiteiten. Daarnaast was er nog voldoende tijd om ander leuke dingen te doen.

We hebben veel indrukken opgedaan: Van de goed werkende metro in Taipei, de erg aardige mensen in Taroko Village, de mooie fietsroute langs Sun Moon Lake, het zwembad bij het hotel in Kenting, de apen in het National Park, enz, enz,

Nogmaals dank voor het organiseren van deze onvergetelijke reis.

Met vriendelijke groet,
Familie Van der Elst

Bel mij terug

Wij kunnen u ook terugbellen om al uw vragen te beantwoorden. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 24 uur terug.

LOTUS TOURS

Wilt u meer informatie over deze of een andere reis ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande gegevens.

Telefoon

E-mail

Aangesloten bij