Hongkong en strand

Hongkong werd in de Qing-dynastie afgestaan aan Groot-Brittannië, maar maakt sinds 1997 weer deel uit van China. Hongkong kunt u niet verlaten zonder de Victoria Peak te hebben bezocht met een fraai uitzicht over Hongkong, in 10 minuten brengt de Peaktram u naar dit hoogste punt. Het meest voor de hand liggend is uiteraard een verblijf in de stad, maar wist u Hongkong ook leuke hotels heeft aan mooie stranden? Het Silvermine Beach op Lantau bijvoorbeeld. Het is een eenvoudig hotel maar ligt prachtig aan het strand van Silvermine Bay. Naast het hotel vertrekt de ferry naar de stad. Deze brengt u in een half uur naar het bruisende centrum van Hongkong. In de avond is het dan weer heerlijk genieten van een rustige maaltijd in het naastliggende dorp.

 

Bel mij terug

Wij kunnen u ook terugbellen om al uw vragen te beantwoorden. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 24 uur terug.

    LOTUS TOURS

    Wilt u meer informatie over onze reizen? Neem dan per e-mail contact met ons op  info@lotustours.nl of vul hieronder uw naam en telefoonnummer in, dan neemt Liliane of Marjolein snel contact met u op.

     

    Aangesloten bij

    ggto VVKR