Rijstterrassen en karstgbergte

 

Het gebied rond Guilin in de provincie Guangxi staat bekend om zijn schitterende karstlandschap. Dit heeft al vele dichters en schrijvers tot grote kunstwerken geïnspireerd. Ten noorden van Guilin liggen de Longji Titian rijstterrassen. Een verblijf in Ping’an is absoluut een aanrader! Ten zuiden van Guilin ligt het plaatsje Yangshuo. In Yangshuo kunt u verblijven in een guesthouse of een hotel aan de Yulong rivier, allen gelegen buiten het stadje zelf, midden op het platteland van China. Als daginvulling kunt u fietsen huren, wandelen, naar de markt gaan, zwemmen in de rivier, les nemen in de Chinese taal of Chinese kookkunst of de Tai Chi leren. Het is een heerlijke plek om even bij te komen van het drukke China. De Liu Sanjie show op de Li River waar 600 mensen iedere avond optreden is bijna een must!

Bel mij terug

Wij kunnen u ook terugbellen om al uw vragen te beantwoorden. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 24 uur terug.

    LOTUS TOURS

    Wilt u meer informatie over onze reizen? Neem dan per e-mail contact met ons op  info@lotustours.nl of vul hieronder uw naam en telefoonnummer in, dan neemt Liliane of Marjolein snel contact met u op.

     

    Aangesloten bij

    ggto VVKR