Schilderachtig Pingyao en Mian Shan

Een verblijf in het schilderachtige stadje Pingyao. Pingyao ligt op ongeveer 700 kilometer van de hoofdstad Beijing en op 80 kilometer van de provinciehoofdplaats Taiyuan. Pingyao is de best ommuurde stad van China. Deze pittoreske stad staat sinds 1997 op de Werelderfgoedlijst van Unesco en dat is niet verwonderlijk. Het is een bijzonder goed bewaard gebleven traditionele Han-stad. Om de stad ligt een compleet intacte stadsmuur uit de Ming dynastie, van maar liefst 6 kilometer lang. In deze stad is de bekende film ‘Raise the Red Lantern’ opgenomen. Een bezoek aan de tempel Shuanglin Si is de moeite waard. De tempel werd gebouwd tijden de Ming- en Qing dynastieën en telt meer dan 2000 boeddhistische beelden. Ter afsluiting dit verblijf nog een bezoek aan de Mian Shan bergen met hangende kloosters en tempels, prachtig in de natuur gelegen.

 

 

 

Bel mij terug

Wij kunnen u ook terugbellen om al uw vragen te beantwoorden. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 24 uur terug.

    LOTUS TOURS

    Wilt u meer informatie over onze reizen? Neem dan per e-mail contact met ons op  info@lotustours.nl of vul hieronder uw naam en telefoonnummer in, dan neemt Liliane of Marjolein snel contact met u op.

     

    Aangesloten bij

    ggto VVKR