Shanghai en Putuoshan

Shanghai is met 18 miljoen inwoners de grootste stad van China en het economisch centrum van het land. De stad heeft de grootste zeehaven ter wereld.In Shanghai zijn veel bezienswaardigheden die wij als excursie voor u kunnen boeken, een bezoek aan de Bund, Yu Yuan tuinen en de Jade Boeddha Tempel. Tevens kunnen wij tickets reserveren voor een echte Chinese Acrobaten Show, een avondje uit voor het hele gezin! Putuoshan is een zeer idyllisch plekje, u kunt hier genieten van het strand, torens, paviljoens, tempels, bruggetjes, kortom alles wat een landschap in onze ogen “Chinees” maakt. U reist per boot naar het eiland in ongeveer 2 uur, terug kunt u naar Shanghai of Ningbo varen.

 

Bel mij terug

Wij kunnen u ook terugbellen om al uw vragen te beantwoorden. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 24 uur terug.

    LOTUS TOURS

    Wilt u meer informatie over onze reizen? Neem dan per e-mail contact met ons op  info@lotustours.nl of vul hieronder uw naam en telefoonnummer in, dan neemt Liliane of Marjolein snel contact met u op.

     

    Aangesloten bij

    ggto VVKR