Tibetaans China

Xiahe is een sfeervol Tibetaans stadje. Het hoogtepunt is het grote Labrang klooster waar meer dan 2000 monniken leven. Ook een bezoek aan de graslanden is zeer zeker de moeite waard. Hier bezoeken we een nomaden tent en zien we hoe de Tibetaanse kinderen opgroeien in een tent en samen met hun nomaden ouders rondtrekken met de jaks en de schapen. Langmusi is een Tibetaans dorpje dat nog heel erg puur is. We zien veel nomaden uit de aangrenzende graslanden die in Langmusi hun boodschappen komen doen. Ze hebben vaak de prachtigste traditionele kleding aan en dragen prachtige sieraden! Songpan is een ommuurd stadje dat een gerenoveerde binnenstad heeft in prachtige oud Chinese stijl. Het stadje staat helemaal in het teken van de paarden, en de omgeving met mooie heuvels leent zich uitstekend voor mooie paardentochten.

 

 

Bel mij terug

Wij kunnen u ook terugbellen om al uw vragen te beantwoorden. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 24 uur terug.

LOTUS TOURS

Wilt u meer informatie over deze of een andere reis ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande gegevens.

 

Telefoon
+31 (0)35 – 5337781

Maandag t/m Vrijdag 09.00 -17.00

E-mail
info@lotustours.nl

Aangesloten bij

Calamiteitenfonds VVKR