Avontuurlijke familiereis China

Deze avontuurlijke familiereis  China start in de eeuwenoude hoofdstad Beijing waar u uiteraard de Chinese Muur bezoekt en de stad op de fiets verkent. Hierna reist u verder per moderne highspeed trein naar Xi’an, de stad van het wereldberoemde Terracotta Leger. De duizenden beelden zullen een onuitwisbare indruk achterlaten. Vervolgens bezoekt u Chengdu, voor veel kinderen het hoogtepunt van een reis naar China vanwege het bezoek aan het Panda onderzoekscentrum. De volgende bestemming is ook echt een topper, u vliegt naar Zhangjiajie waar u één van de mooiste en spannendste berglandschappen van China zult beleven. Na al dit moois reist u weer per trein naar het sprookjesachtige karstgebergte van Yangshuo waar u kunt uitrusten en genieten van de rust en de rijstvelden. Een geweldige reis !

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Vanaf
€ 1750 p.p.
20 dagen

 • Waan je een echte krijger op de Chinese Muur
 • Ontdek het graf van een keizer in Xi'an
 • Bezoek de leukste dieren ter wereld (panda's!) in Chengdu
 • Varen op een vlot over de Yulong rivier
 • Wandelen over schilderachtige rijstterrassen

LOTUS TOURS

Wilt u meer informatie over onze reizen? Neem dan per e-mail contact met ons op  info@lotustours.nl of vul hieronder uw naam en telefoonnummer in, dan neemt Liliane of Marjolein snel contact met u op.

 

Bel mij terug

  Aangesloten bij

  ggto VVKR

  Hoe ervaren reizigers onze China reizen?

  We zijn 19 april begonnen aan onze 18-daagse rondreis door China.We zijn begonnen in Beijing, daar hebben we een aantal vrije dagen gehad, een via Lotus Tours geregelde trip naar de Chinese Muur gedaan en gefietst met Monique door Beijing (echt een aanrader, wat zie je veel en wat kan ze leuk vertellen). Vervolgens zijn we naar Guilin gevlogen, daar zijn we eerst naar Ping’an gegaan, daar de rijstvelden bewonderd Door naar Yangshuo, wat een gezellig verblijf, met superlief personeel. We hebben thee geplukt (excursie via Lotus Tours) en natuurlijk gefietst in de prachtige omgeving. In Chengdu hebben we de panda’s bezocht en zijn we naar Leshan, de grootste Buddha geweest. Alle transfers naar de luchthavens, hotels en de excursies waren super goed geregeld, niet één keer is het misgegaan. We willen jullie en alle gidsen, chauffeurs en al het lieve personeel in alle verblijven hartelijk bedanken voor onze onvergetelijke reis door China.

  FAMILIE BROERSMA | CHINA APRIL 2019