Individuele rondreis China

Deze klassieke individuele rondreis China start in de eeuwenoude hoofdstad Beijing waar u uiteraard de  Muur bezoekt en de stad op de fiets verkent. Hierna reist u verder per moderne highspeed trein naar Xi’an, de stad van het wereldberoemde Terracotta Leger. De duizenden beelden zullen een onuitwisbare indruk achterlaten. De reis gaat verder per vlucht naar Guilin, in het zuiden van het land. Hier vaart u in een paar uur tijd over de Li Rivier naar Yangshuo waar u uw intrek neemt in een authentiek guesthouse op het platteland. Wakker worden met zicht op het beroemde karstgebergte is een onvergetelijke ervaring! Na Yangshuo staat een bezoek aan de mooie rijstterrassen bij Longji op het programma waarna de reis wordt afgesloten met een bezoek aan de bruisende wereldstad Hongkong.

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Vanaf
€ 1750 p.p.
19 dagen

 • De Chinese Muur op zijn mooist bij Mutianyu
 • Het indrukwekkende Terracotta Leger
 • Ontdek het karstgebergte per fiets
 • Een heel andere wereld in het bruisende Hongkong
 • Nederlandstalige gidsen in Beijing en Yangshuo

LOTUS TOURS

Wilt u meer informatie over onze reizen? Neem dan per e-mail contact met ons op  info@lotustours.nl of vul hieronder uw naam en telefoonnummer in, dan neemt Liliane of Marjolein snel contact met u op.

 

Bel mij terug

  Aangesloten bij

  ggto VVKR

  Hoe ervaren reizigers onze China reizen?

  Gisteren zijn we terug thuis gekomen van een geweldige reis. Wat was het goed geregeld en wat waren wij blij met de ontmoeting van de pleegmoeder en het bezoek aan kindertehuis. Guesthouse in Ping’an Liqing hotel dat is zo fijn om daar te zijn. Vriendelijke man, tevens chauffeur die ons kwam ophalen, spreekt goed engels en probeert zelfs Nederlands te spreken, aardig personeel, Echt geweldig. Eten was hier goed en lekker. Omgeving om je ogen bij uit te kijken. Guesthouse Giggling Tree in Yangshuo is ook fijn om je reis bij af te sluiten. Lekker eten, leuke bediening. Wij willen jullie heel erg bedanken voor het regelen van deze prachtige reis. Het is een reis om nooit meer te vergeten!

  fAMILIE DE WERK- MEI 2018