Individuele rondreis Sichuan en Gansu

Deze individuele rondreis naar Gansu en Sichuan  start in de eeuwenoude hoofdstad Beijing waar u uiteraard de Chinese Muur bezoekt en waar de dagen te kort zijn voor het bezoeken van de vele bezienswaardigheden.Vanaf Beijing vliegt u naar Lanzhou (per nachttrein ook mogelijk) waar u begint aan een heel bijzondere reis door Tibetaans China. Naast een kennismaking met de Tibetaanse cultuur die hier nadrukkelijk aanwezig is ziet u ook de prachtige natuur op de hooggelegen vlaktes rondom Xiahe, Langmusi en Songpan. De reis eindigt in Chengdu met vanuit deze leuke stad nog een bezoek aan de heilige berg Emeishan. Een indrukwekkende reis waarin u kennis maakt met een nog onbekend stukje China. Als Tibet u nog net te hoog of te ver weg is dit zeker een heel goed alternatief om de Tibetaanse cultuur te leren kenen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Vanaf
€ 2180 p.p.
17 dagen

 • Start in Beijing met een leuke fietstocht
 • Bezoek aan het Labrang Klooster in Xiahe
 • Drink yak-thee met de nomaden op de Sangke Graslanden
 • De onwaarschijnlijk mooie parken van Hualong en Jiuzhaigou
 • Beklimming en overnachting op de heilige Emeishan

LOTUS TOURS

Wilt u meer informatie over onze reizen? Neem dan per e-mail contact met ons op  info@lotustours.nl of vul hieronder uw naam en telefoonnummer in, dan neemt Liliane of Marjolein snel contact met u op.

 

Bel mij terug

  Aangesloten bij

  ggto VVKR

  Hoe ervaren reizigers onze China reizen?

  Afgelopen zomer zijn wij (agaath en Lin) voor de tweede keer terug naar China geweest. We boekten de reis weer bij Lotus tours, dat was ons de vorige keer heel goed bevallen. Vanaf Xi’an zijn we verder gereisd met de hogesnelheidstrein, naar Nanchang, Jingdezhen, Tunxi (Huangshan), Hangzhou, Wuzhen en ten slotte Shanghai. Een prima vervoermiddel voor lange afstanden. Alles was goed geregeld, we kregen bij iedere bestemming weer nieuwe treinkaartjes en de transfer van en naar ons guesthouse was per taxi. Wat een bijzondere Guesthouses weer! In Xi’an was er een mooie binnentuin met veel maanpoorten waardoor je leuke doorkijkjes had. Tunxi, een bijzonder authentiek guesthouse, sliepen we in een hemelbed. In Hangzhou zaten we vlakbij het Westmeer en een theeplantage. Hoe komen ze toch aan al die leuke plekjes?!We hebben veel gedaan en veel gezien, en wat was het goed om weer het kindertehuis te bezoeken. Mede dankzij Lotus Tours konden wij met z’n tweeën een bijzondere en zorgeloze reis maken. Met deze mooie herinneringen nog vers in het geheugen zijn we zeker van plan om nog een keer terug te gaan.

  Aggath en Lin - Augustus 2019