Individuele rondreis  Hunan en Guizhou

Bezoek tijdens deze rondreis de nog niet zo heel bekende provincies Hunan en Guizhou met een prachtige mix van natuur en cultuur. Ga voor een adembenemende wandeling over de Glazen Brug in Zhangjiajie, reis terug in de tijd in de vele dorpen langs de route en geniet van de kleurrijke minderheden die hier leven. Een groot contrast met de vele drukke steden waar men meestal aan denkt als het over China gaat. Aan het eind van de reis kunt u nog een paar dagen ontspannen in het mooie Yangshuo. Een verlenging is mogelijk met een verblijf in Hongkong of Shanghai , het is ook mogelijk om de reis te starten in Beijing.

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Vanaf
€ 1890 p.p.
20 dagen

 • Bezoek aan de panda's in Chengdu
 • Privé vervoer met bezoek aan onontdekte dorpen
 • Geniet van de overweldigende uitzichten bij de Longji rijstterrassen
 • Zhangjiajie, het natuurpark met de Glazen Brug
 • Bewonder het karstgebergte vanaf de fiets

LOTUS TOURS

Wilt u meer informatie over onze reizen? Neem dan per e-mail contact met ons op  info@lotustours.nl of vul hieronder uw naam en telefoonnummer in, dan neemt Liliane of Marjolein snel contact met u op.

 

Bel mij terug

  Aangesloten bij

  ggto VVKR

  Hoe ervaren reizigers onze China reizen?

  We zijn 19 april begonnen aan onze 18-daagse rondreis door China.We zijn begonnen in Beijing, daar hebben we een aantal vrije dagen gehad, een via Lotus Tours geregelde trip naar de Chinese Muur gedaan en gefietst met Monique door Beijing (echt een aanrader, wat zie je veel en wat kan ze leuk vertellen). Vervolgens zijn we naar Guilin gevlogen, daar zijn we eerst naar Ping’an gegaan, daar de rijstvelden bewonderd en na 2 nachtjes vertrokken naar The Giggling Tree in Yangshuo. Wat een gezellig verblijf, met superlief personeel. Hoop leuke mensen daar ontmoet.We hebben thee geplukt (excursie via Lotus Tours) en natuurlijk gefietst in de prachtige omgeving. Na een aantal dagen zijn we vertrokken naar Chengdu, daar hebben de panda’s bezocht en zijn we naar Leshan, de grootste Buddha geweest. Alle transfers naar de luchthavens, hotels en de excursies waren supergoed geregeld, niet één keer is het misgegaan. Zelfs mijn bril die ik had vergeten in het vliegtuig van Guilin naar Chengdu, is teruggevonden!
  We willen jullie en alle gidsen, chauffeurs en al het lieve personeel in alle verblijven hartelijk bedanken voor onze onvergetelijke reis door China.

  FAMILIE BROERSMA | CHINA APRIL 2019