Individuele rondreis oost China

Een afwisselende reis door steden , bergen en het nog onbekende Jiangxi !

De reis start met een leuke fietstocht door Shanghai. Hierna reist u per trein naar Huangshan (de Gele Bergen) en overnacht op de top van de bergen en geniet in de ochtend van een onwaarschijnlijk mooie zonsopgang. Na dit hoogtepunt wordt u naar een sfeervol klein authentiek hotel gebracht in het stadje Tunxi, van waar u enkele Ming dorpen bezoekt. Vervolgens wordt u naar Likeng gebracht in de provincie Jiangxi, dit gebied wordt nog maar heel weinig bezocht door buitenlandse toeristen en het is een genot om in de avond door de kleine straatjes te dwalen en kennis te maken met de lokale bevolking. De reis eindigt in Hangzhou, bekend van het west Lake en de vele mooie tuinen. Een geweldige reis met veel hoogtepunten, de reis kan worden verlengd met een verblijf in het karstgebergte in het zuiden van China of aan de hoofdstad Beijing.

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Vanaf
€ 1790 p.p.
14 dagen

  • Fietsen door Shanghai
  • Zonsopgang op de Huangshan
  • Slenteren door witte dorpen
  • Geniet van de uitgestrekte theeplantages
  • West Lake in Hangzhou

LOTUS TOURS

Wilt u meer informatie over deze of een andere reis ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande gegevens.

 

Telefoon
+31 (0)35 – 5337781

Maandag t/m Vrijdag 09.00 -17.00

E-mail
info@lotustours.nl

Bel mij terug

Aangesloten bij

Calamiteitenfonds VVKR

Hoe ervaren reizigers onze China reizen?

We zijn 19 april begonnen aan onze 18-daagse rondreis door China.We zijn begonnen in Beijing, daar hebben we een aantal vrije dagen gehad, een via Lotus Tours geregelde trip naar de Chinese Muur gedaan en gefietst met Monique door Beijing (echt een aanrader, wat zie je veel en wat kan ze leuk vertellen). Vervolgens zijn we naar Guilin gevlogen, daar zijn we eerst naar Ping’an gegaan, daar de rijstvelden bewonderd en na 2 nachtjes vertrokken naar The Giggling Tree in Yangshuo. We hebben thee geplukt en natuurlijk gefietst in de prachtige omgeving. Na een aantal dagen zijn we vertrokken naar Chengdu, daar hebben de panda’s bezocht en zijn we naar Leshan, de grootste Buddha geweest. Alle transfers naar de luchthavens, hotels en de excursies waren super goed geregeld, niet één keer is het misgegaan.! We willen jullie en alle gidsen, chauffeurs en al het lieve personeel in alle verblijven hartelijk bedanken voor onze onvergetelijke reis door China.

FAMILIE BROERSMA | CHINA APRIL 2019