Individuele rondreis oost China | Huangshan en Jiangxi

Deze individuele rondreis oost China  start in de wereldstad Shanghai. Een niet te missen bestemming! Aansluitend  reist u per trein naar de Huangshan (dGele Bergen) en overnacht op de top . In de ochtend geniet u (bij goed weer) van een onwaarschijnlijk mooie zonsopgang. Na dit hoogtepunt wordt u naar een sfeervol klein authentiek hotel gebracht in het stadje Tunxi, vanwaar u enkele Ming dorpen bezoekt.
Vervolgens reist u verder naar Likeng in de provincie Jiangxi, dit gebied wordt nog maar weinig bezocht door buitenlandse toeristen en het is een genot om in de avond door de kleine straatjes te dwalen en kennis te maken met de lokale bevolking. De reis eindigt in Hangzhou, bekend van het West Lake en de vele mooie tuinen. Een geweldige reis met veel hoogtepunten, de reis kan worden verlengd met een verblijf in het karstgebergte in het zuiden van China of aan de hoofdstad Beijing. Wij maken uw reis graag helemaal op maat!

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Vanaf
€ 1790 p.p.
14 dagen

 • Start met een fietstocht door de wereldstad Shanghai
 • Unieke landschappen in de Huangshan
 • Bezoek aan de witte dorpen van Anhui en Jiangxi
 • Heerlijk eten in het gezellige Tunxi
 • Huur een fiets en ontdek de omgeving van het West Lake in Hangzhou

LOTUS TOURS

Wilt u meer informatie over onze reizen? Neem dan per e-mail contact met ons op  info@lotustours.nl of vul hieronder uw naam en telefoonnummer in, dan neemt Liliane of Marjolein snel contact met u op.

 

Bel mij terug

  Aangesloten bij

  ggto VVKR

  Hoe ervaren reizigers onze China reizen?

  We zijn 19 april begonnen aan onze 18-daagse rondreis door China.We zijn begonnen in Beijing, daar hebben we een aantal vrije dagen gehad, een via Lotus Tours geregelde trip naar de Chinese Muur gedaan en gefietst met Monique door Beijing (echt een aanrader, wat zie je veel en wat kan ze leuk vertellen). Vervolgens zijn we naar Guilin gevlogen, daar zijn we eerst naar Ping’an gegaan, daar de rijstvelden bewonderd en na 2 nachtjes vertrokken naar The Giggling Tree in Yangshuo. We hebben thee geplukt en natuurlijk gefietst in de prachtige omgeving. Na een aantal dagen zijn we vertrokken naar Chengdu, daar hebben de panda’s bezocht en zijn we naar Leshan, de grootste Buddha geweest. Alle transfers naar de luchthavens, hotels en de excursies waren super goed geregeld, niet één keer is het misgegaan.! We willen jullie en alle gidsen, chauffeurs en al het lieve personeel in alle verblijven hartelijk bedanken voor onze onvergetelijke reis door China.

  FAMILIE BROERSMA | CHINA APRIL 2019