Individuele rondreis west China

Zie ongerepte landschappen en eeuwenoude kloosters tijdens deze individuele rondreis naar west China.  Deze reis begint en eindigt in de stad Chengdu en brengt u via de Zijderoute naar onder andere  Kashkar, de Tibetaanse hoogvlaktes van de provincie Gansu, de Mogao grotten en de surrealistische landschappen bij Zhangye. Geniet van de eeuwenoude kloosters en markten die soms meer aan het Midden-Oosten doen denken dan aan China en de indrukwekkende landschappen.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Vanaf
€ 2450 p.p.
23 dagen

Waarom deze reis?

 • Zijderoute over Karakoram Highway
 • Zandduinen bij Dunhuang
 • Beklim hangende Chinese Muur
 • Gekleurde landschappen bij Zhangye
 • Labrang Klooster van de Geelmuts Monniken
 • Panda centrum

LOTUS TOURS

Wilt u meer informatie over onze reizen? Neem dan per e-mail contact met ons op  info@lotustours.nl of vul hieronder uw naam en telefoonnummer in, dan neemt Liliane of Marjolein snel contact met u op.

 

Bel mij terug

  Aangesloten bij

  ggto VVKR

  Hoe ervaren reizigers onze reizen naar China?

  Langs deze weg willen Kees en ik je laten weten dat we een fantastische mooie reis gemaakt hebben. Je zei ons al dat het een geweldig avontuur zou worden en dat was het ook! Alles liep gesmeerd, de chauffeurs waren keurig op tijd, fijne gidsen, kortom alles klopte. Mooie en of bijzondere hotels op prachtige plekken. De dagtrip met Jim in Dali was geweldig, op het eind van de dag heeft hij zelfs voor ons gekookt. De eerste HS-treinreis was echt even een zoekplaatje. De chauffeur zette ons aan de weg af en toen zoeken naar het voor ons onbekende systeem! Gelukkig hadden we tijd genoeg en leerden we snel.Eenmaal hebben we met C. via wechat contact gehad over een vertrektijd en de nog niet gekregen treinkaartjes. Dit contact verliep zeer aangenaam en snel hadden we een antwoord, Top. De tocht door de kloof kon niet doorgaan vanwege de hevige regenval de dagen ervoor, als alternatief maakten we met onze gids een hike naar een berg met uitzicht over Lijiang. Ook dit weer prima geregeld. Wij hebben enorm genoten van onze China reis, bedank!

  FAMILIE LAAN- ZOMER 2018