Individuele rondreis Yunnan

Maak kennis met de minderheden en prachtige natuur van Yunnan tijdens deze individuele rondreis. Een prachtige reis die u meeneemt van Chengdu naar Zhongdian, oftewel Shangri-La. Via de Tiger Leaping Kloof reist u verder naar het mooie Lijiang waar u overnacht in het net zo sfeervolle maar wat minder druk bezochte Shuhe.  Vervolgens reist u verder naar het onbekende Shaxi waar u kunt fietsen tussen de eindeloze rijstvelden. e laatste stop in Yunnan is Dali waar u kennismaakt met de vele minderheden die rondom deze plaats wonen.
De individuele rondreis Yunnan  eindigt in de provincie Guangxi in het karstgebergte waar u tussen de rijstvelden in een sfeervol klein hotel of guesthouse verblijft. Een fijne plek om bij te komen van alle indrukken!

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Vanaf
€ 1720 p.p.
18 dagen

 • Geniet van de panda's in Chengdu
 • Dwaal rond in het Tibetaanse Songzanlin Klooster
 • Maak kennis met de minderheden rondom Dali
 • Verken de omgeving op de fiets in Lijiang en Yangshuo
 • Bekijk het karstgebergte varend op de Yulong Rivier

LOTUS TOURS

Wilt u meer informatie over onze reizen? Neem dan per e-mail contact met ons op  info@lotustours.nl of vul hieronder uw naam en telefoonnummer in, dan neemt Liliane of Marjolein snel contact met u op.

 

Bel mij terug

  Aangesloten bij

  ggto VVKR

  Hoe ervaren reizigers onze China reizen?

  Wij kunnen terugkijken op drie heel bijzondere, mooie weken in China. Gekenmerkt door het woord ‘contrastrijk’. Van futuristische hoogbouw en armetierige steegjes, van zweten in Shanghai tot kleumen op de berg in Huangshan. Van manden op straat met gedroogde..ja wat eigenlijk… en etalages van Gucci.Van Bullfrogbraadpan en rijstwatersnotjessoep tot Mandarin Fish en Peking Duck. Van prachtige musea (Shanghai en Suzhou) tot Karaokecabines.Wij hebben genoten. Compliment voor de organisatie van een en ander. De hotels die jullie gearrangeerd hadden waren allen gunstig gelegen en over het algemeen prettig comfortabel. .De gidsen die ons begeleid hebben waren allemaal prima. Op tijd aanwezig, goed engels, aardige mensen, leuk mee gepraat, veel van geleerd.Het is na drie weken prettig om weer thuis te zijn, maar alledrie weten zeker nog eens naar China terug te gaan want we zijn nog lang niet klaar met dat mooie bijzondere land !

  FAMILIE VAN ERDELEN - ZOMER 2018