Individuele rondreis Thailand

Tijdens deze individuele rondreis Thailand ziet u de hoogtepunten van het land, het is een uitstekende eerste kennismaking met het land van de glimlach. Geniet van de drukte van Bangkok, bezoek de beroemde brug over de Kwai, dwaal rond in de tempels van Chiang Mai en overnacht op een vlot in Khao Sok Nationaal Park. Na deze avonturen kunt u uitrusten op de twee prachtige tropische eilanden Koh Phangan en Koh Tao. Een onvergetelijke rondreis Thailand  die op maat is gemaakt voor gezinnen. Een combinatiereis is ook mogelijk, Cambodja is een uitstekende bestemming in combinatie met Thailand !

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Vanaf
€ 1650 p.p.
21 dagen

Waarom deze reis?

 • Ontdek het bruisende Bangkok
 • Koel af in de Erawan watervallen
 • Bezoek de avondmarkt in Chiang Mai
 • Maak kennis met de Thaise bergstammen
 • Ga tuben of kanoën in Khao Sok Nationaal Park
 • Rust uit op de witte stranden van Koh Tao en Koh Phangan

LOTUS TOURS

Wilt u meer informatie over onze reizen? Neem dan per e-mail contact met ons op  info@lotustours.nl of vul hieronder uw naam en telefoonnummer in, dan neemt Liliane of Marjolein snel contact met u op.

 

Bel mij terug

  Aangesloten bij

  ggto VVKR

  Wat vinden onze klanten van deze reis?

  Wij zijn weer goed teruggekomen uit Thailand, met veel indrukken en geweldig leuke belevenissen! De reis was heel goed georganiseerd. Hartelijk dank en complimenten voor de goede inschatting, samenstelling van een afwisselend, interessant reisprogramma! Overal waar we aankwamen werden we keurig opgewacht, steeds weer positief verrast hoe vlekkeloos dit georganiseerd was. De jongens waren ook enthousiast (hielp ook dat er overal bijna wel wifi was, tja). Khao Sok: Het verblijf daar in Palm View was mede door de zeer behulpzame Mr. Kong heel goed, en de huisjes waren ook prima, basic maar alles wat je nodig hebt (prima bed, muggennet, douche en prima eten).Op het einde was het verblijf op Koh Tao heerlijk en we hebben daar fantastisch gesnorkeld (zeeschildpad, haaitjes en oneindig veel tropische vissen gezien), je merkt ik ben nog helemaal enthousiast. De accommodaties waren prima afwisselend, sfeervol en meestal ook heerlijk comfortabel! Met speciale vermelding van het Sensi Paradise Resort op Koh Tao, omdat het heel sfeervol, en met veel aandacht voor een fijn verblijf gerund wordt. Je zit gezellig naast het dorpje waar je zo even wat kan eten of inkopen doen.Een hartelijke groet, en als ik weer eens een reis ga maken, kom ik graag weer bij jullie terug.

  FAMILIE NIEMEIJER - ZOMER 2016