Individuele rondreis Vietnam

Tijdens deze mooie reis van noord naar zuid ziet u de hoogtepunten van Vietnam. Het gezellig drukke Hanoi, de schitterende baai van Halong (de Rijzende Draak) de bedrijvige Mekong Delta en het pittoreske Hoi An.Ook een bezoek aan de oude keizerlijke hoofdstad Hué en het wervelende Saigon ontbreken niet! De reis kan ook van zuid naar noord worden gemaakt en het is mogelijk om het reisschema verder aan te passen aan de wensen. Een bezoek aan de enorme grotten in het Phong Nga National Park is een absolute aanrader.  Vietnam is ook goed te combineren met een van de andere landen uit ons aanbod. Aansluitend aan de reis is een bezoek aan de tempels van Angkor in Cambodja prima te doen!

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Vanaf
€ 1650 p.p.
19 dagen

Waarom deze reis?

 • Verblijf op jonk in Halong Bay
 • Wandel door Hanoi
 • Verblijf in Eco-Lodge in de Mekong Delta
 • Fietsen door dorpen en rijstvelden
 • Strand en cultuur in Hoi An

LOTUS TOURS

Wilt u meer informatie over onze reizen? Neem dan per e-mail contact met ons op  info@lotustours.nl of vul hieronder uw naam en telefoonnummer in, dan neemt Liliane of Marjolein snel contact met u op.

 

Bel mij terug

  Aangesloten bij

  ggto VVKR

  Wat vinden onze klanten van deze reis?

  Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in Vietnam. Complimenten hoe alles geregeld was. De meeste hotels waren paradijsjes. Het vervoer en de gidsen waren zeer goed geregeld. We hebben nergens hoeven wachten op de chauffeur. Het contact met de local agent in Vietnam verliep ook prima via whatsapp. Ze hebben ons goed geholpen toen we een dokter nodig hadden i.v.m. een middenoorontsteking.

  Familie van den brink - Zomer 2018