Reizen zomer 2020 | Corona 23-03-2020

De ontwikkelingen rondom het Coronavirus zijn de laatste weken erg hard gegaan. Reizen in april is zeker niet meer mogelijk, over reizen in de daaropvolgende maanden kunnen we nu nog helemaal niets zeggen. Wij zijn druk met het omboeken van reizen voor de meivakantie en willen iedereen die in de zomervakantie gaat reizen dan ook vragen om ons even niet te bellen en/of te mailen over het wel of niet doorgaan van uw reis. Wij kunnen nu nog geen kosteloze omboekingen maken voor vertrek vanaf juni, als u de reis wilt annuleren is dit mogelijk maar dan gelden de annuleringsvoorwaarden zoals deze staan vermeld op onze website.
Zodra wij meer zicht hebben op de ontwikkelingen (dit zal niet eerder zijn dan eind mei/begin juni voor reizen met vertrek eind juni/ begin juli) gaan wij iedereen informeren. Alvast bedankt voor uw medewerking!

CATEGORIEËN

Bel mij terug

Wij kunnen u ook terugbellen om al uw vragen te beantwoorden. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 24 uur terug.

LOTUS TOURS

Wilt u meer informatie over deze of een andere reis ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande gegevens.

Telefoon

E-mail

Aangesloten bij