De corona omboekgarantie van Lotus Tours 18-04-2020

Corona-omboekgarantie Lotus Tours

We kunnen ons voorstellen dat u in deze onzekere tijd liever geen (roots-)reis boekt, er is nog zoveel onduidelijk!

Toch kan het juist in deze tijd  leuk zijn om aan de slag te gaan met plannen voor later dit jaar of voor 2021. Zeker bij het maken van een rootsreis is het altijd fijn om ruim voor vertrek na te gaan denken over de af te leggen route en de wensen voor het bezoeken van de tehuizen en/of de pleegouders.

Daarom hebben wij de Lotus Tours omboekgarantie in het leven geroepen !

Boek je (roots-) reis naar China of een van onze andere bestemmingen voor 1 september 2020 en wijzig of annuleer je reis kosteloos 30 dagen voor vertrek als het coronavirus een zorgeloze reis bedreigt.

Voorwaarden:
  1. geldig op boekingen gemaakt vanaf 18 april en  voor 1 september 2020 en met een uiterlijke vertrekdatum van 30 april 2021.
  2. het landarrangement kan omgeboekt of geannuleerd worden zonder kosten, indien op de bestemming een uitbraak van COVID-19 een zorgeloze reis in de weg staat;
  3. aanvullende kosten kunnen van toepassing zijn als het landarrangement wordt aangepast;
  4. accommodaties zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid;
  5. niet van toepassing op de internationale vlucht(en). Luchtvaartmaatschappijen kunnen wijzigingskosten of annuleringskosten in rekening brengen. Een tariefsverschil kan van toepassing zijn. Vraag ons naar de specifieke voorwaarden van de luchtvaartmaatschappij. Het is ook mogelijk om de vluchten op een later tijdstip te boeken!
  6. Deze omboekgarantie geldt ook voor onze groepsreis naar China die volgend jaar op 21 april zal vertrekken.

Neem contact op voor een kennismakingsgesprek en een vrijblijvende offerte!

We hopen u snel te zien!

Liliane & Marjolein

CATEGORIEËN

Bel mij terug

Wij kunnen u ook terugbellen om al uw vragen te beantwoorden. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 24 uur terug.

LOTUS TOURS

Wilt u meer informatie over deze of een andere reis ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande gegevens.

Telefoon

E-mail

Aangesloten bij