Maatwerkreis Taiwan

Taiwan, vergeleken met andere landen in Azië vrij onbekend maar dat is zeker niet terecht!
Voor een reis met kinderen is dit land een uitstekende keus, het is een modern land waar het ook prima mogelijk is om met het openbaar vervoer of per huurauto te reizen. Toch kunt u hier ook genieten van de eeuwenoude Chinese cultuur met zijn vele oude tempels en gebruiken en van een overweldigende natuur.

Taiwan

18-daagse individuele rondreis Taiwan

Route : Taipei-Sun Moon Lake-Tainan-Kaohsiung-Kenting-Hualien-Taroko-Taipei

Tijdens deze reis bezoekt u de hoogtepunten van het mooie Taiwan. Deze reis is gebaseerd op privé vervoer met een Engelstalige chauffeur. Het is ook mogelijk om zelf te rijden, wij verzorgen dan graag de autohuur en accommodaties voor u.

Kijk hier voor een prijsindicatie van deze reis en hier voor een beeldimpressie van deze reis. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte voor uw gezin/reisgezelschap!

 

1

Vertrek van uw vlucht naar Taipei. Bij aankomst wordt u opgewacht door de chauffeur en naar uw hotel gebracht.

2

Na het ontbijt wordt u opgehaald door de Engels sprekende gids en chauffeur en rijdt u naar Yeliou Geo Park, beroemd om de bijzondere rots vormen, daarna reist u naar de oude goudmijnenstad Jiufen en het Gold Ecological Park.

3

Dag ter vrije besteding. U kunt deze dag zelf in Taipei een bezoek brengen aan Taipei 101 of de dierentuin. Na een heerlijk diner is er voldoende tijd om de nachtmarkt te bezoeken en met de metro reist u moe, maar voldaan weer terug naar het hotel.

4

U reist met de Engels sprekende chauffeur naar de charmante oude stad Lukang. Hier bezichtigd u de Tien Hou Kung Tempel en wandelt naar Ding Historic Mansion. De Daoïstische Tienhou Tempel is in 1936 compleet gerenoveerd. In deze tempel wordt de godin van de zee (Matsu) vereerd. In de middag reist u door naar Sun Moon Lake. Voordat u naar het hotel wordt gebracht kunt u eerst nog genieten van het adembenemende meer en de WenWu tempel.

5

Vandaag staat er een boottochtje op het programma over het Sun Moon Lake. Tevens bezoekt u Holy Monk Shrine, Thehua Village, een dorp van de Aboriginals, en de Tse- En Pagode. In de middag bent u vrij en kunt u genieten van het bij het resort of wandelen in de omgeving.

 

6

Na het ontbijt een bijzonder bezoek aan het Formosan Aboriginal Village. In de middag naar de dichtbij gelegen stad Puli, omgeven door stijgende en dalende bergen, heuvels en akkers. In Puli bezoekt u een papier workshop en Paer Church. De middag kunt u weer ontspannen bij Sun Moon Lake.

7

Een vrije dag om te relaxen en te genieten in deze mooie omgeving.

8

U neemt afscheid van Sun Moon Lake en reist verder richting Tainan, de eerste hoofdstad en tempelstad van Taiwan. U brengt er een bezoek aan Chikan Towe en de Confusius Tempel. Vervolgens naar Anping voor een bezoek aan Anpin Fort en Anpin Tree House.

9

Na het ontbijt reist u vandaag naar Kaohsiung en de havenstad Chijing. Geniet van een boottocht per ferry met de lokale bevolking. Hierna reist u door naar het grootste Boedhistische klooster van Taiwan, het Foguanshan klooster. U bezoekt Main Shrine, het Boeddhistische museum en Great Boeddha Land.

Er wordt in het hotel Pelgrim’s Lodge) een licht vegatarische maaltijd geserveerd.

10

Om 05:30 opstaan want de monniken gaan mediteren en chanten en u kunt erbij aanwezig zijn, duur 45 minuten. Na een vegetarisch ontbijt wordt u naar Kenting Nationaal Park gebracht.

 

11

Na het ontbijt brengt u een bezoek aan een aantal belangrijke plekken, zoals Maobitou, Eluanbi, Light House en Jialeshui. Bij Jialeshui is een koraalkust van 2,5 km lang met stenen die zijn geërodeerd in, zo zegt men, de vormen van dieren. De rest van de dag kunt u genieten bij het hotel of in de omgeving.

12

Zwemmen, zonnen en genieten van de mooie natuur!

13

U rijdt in de ochtend richting Taitung langs de Oostkust met een spectaculair uitzicht op de oceaan. Na een bezoek aan het nationaal Museum of Prehistory reist u door Chichpen, de stad van de hotsprings. Na het inchecken in het hotel kunt u de rest van de dag relaxen en genieten van de hotsprings en van de muziek en dansoptredens van de Aboriginals in het hotel.

14

Na het ontbijt reist u langs de ruige Oostkust naar Hualien. Onderweg stopt u bij bijzondere rotsformaties. Ook is er een bezoek aan de omgeving van het Cisintan Meer, waar u eventueel
een fietstocht kunt maken. De Taroko Kloof, 19 km lang, wordt beschouwd als het mooiste landschap in Taiwan. Bij aankomst bezoekt u Gorge Gateway, Eternal Spring Shrine, een paviljoen met waterval. Na deze dag vol mooie belevenissen wordt u naar het hotel gebracht, gelegen in Taroko Nationaal Park.

15

De auto en chauffeur staan tot uw beschikking om een tocht te maken in deze prachtige omgeving.

16

U reist weer naar Taipei, onderweg brengt u een bezoek aan het Centrum voor traditionele kunsten in Yilin.

17

Een laatste vrije dag in Taipei om nog de laatste inkopen te doen.

18

U wordt naar het vliegveld Taoyuan gebracht voor de vlucht terug naar Nederland.

Alle vervoer in Taiwan is per privé busje met Engels sprekende chauffeur.

Bel mij terug

Wij kunnen u ook terugbellen om al uw vragen te beantwoorden. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 24 uur terug.

LOTUS TOURS

Wilt u meer informatie over deze of een andere reis ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande gegevens.

Telefoon

E-mail

Aangesloten bij