Maatwerkreizen Taiwan

Taiwan is een uitstekend land voor een mooie rondreis! Het is vergeleken met andere landen in Azië nog vrij onbekend maar dat is zeker niet terecht. Het land is klein maar kent een enorme variatie aan landschappen en heeft naast interessante steden ook prachtige stukken natuur! Door de grootte van het land is het goed mogelijk om alle hoogtepunten in een reis van ongeveer 2 weken te zien, als u meer tijd heeft zijn er meerdere bestemmingen die wat van de gebaande paden liggen en ook prachtig zijn! Maak een start van uw rondreis naar Taiwan en neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies en offerte op maat!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Individuele rondreis Taiwan

Maak kennis met het onbekende  Taiwan tijdens deze rondreis van 18 dagen langs de hoogtepunten van het land. Deze individuele reis met privéauto en Engelssprekende chauffeur is geschikt voor volwassenen maar zeker ook als familiereis Taiwan..De gids (tevens chauffeur) neemt u mee naar de mooiste tempels, baaien, kloven en restaurants en in overleg kan het reisschema per dag worden besproken.

Liever zelf rijden? Taiwan is een modern land waar het ook mogelijk is om per huurauto zelf te reizen, wilt u dus liever zelf reizen dan is dezelfde route mogelijk en zorgen wij ervoor dat de huurauto wordt geregeld en boeken wij alle hotels zodat u onbezorgd op pad kunt. Onze agent in Taipei voert de route in in het navigatiesysteem , dit is erg handig in een land waar de bewegwijzering voornamelijk in het Chinees is :). U gaat vervolgens zelf op pad en bepaalt zelf welke bezienswaardigheden u onderweg bezoekt.

  • Vanaf € 1850 p.p.
  • 18 dagen
  • Bekijk deze reis