Individuele rondreis Taiwan

Maak kennis met het onbekende Taiwan tijdens deze rondreis van 18 dagen langs de hoogtepunten van het land. Deze individuele reis met privéauto en Engelstalige e chauffeur is geschikt voor volwassenen maar zeker ook als familiereis . De chauffeur (tevens gids) neemt u mee naar de mooiste tempels, baaien, kloven en restaurants en in overleg kan het reisschema per dag worden besproken.

Liever zelf rijden? Taiwan is een modern land waar het ook mogelijk is om per huurauto zelf te reizen, wilt u dus liever zelf reizen dan is dezelfde route mogelijk en zorgen wij ervoor dat de huurauto wordt geregeld en boeken wij alle hotels zodat u onbezorgd op pad kunt. Onze agent in Taipei voert de route in in het navigatiesysteem , dit is erg handig in een land waar de bewegwijzering voornamelijk in het Chinees is. U gaat vervolgens zelf op pad en bepaalt zelf welke bezienswaardigheden u onderweg bezoekt.

Heeft u adoptiekinderen of bent u geadopteerd uit Taiwan? Kijk dan ook bij onze rootsreizen naar Taiwan. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Vanaf
€ 1850 p.p.
18 dagen

Waarom deze reis?

 • Ontdek Taipei
 • Verblijf in de Taroko Kloof
 • Vaar over Sun Moon Lake
 • Chanten in het klooster
 • Natuur in Kenting NP

LOTUS TOURS

Wilt u meer informatie over onze reizen? Neem dan per e-mail contact met ons op  info@lotustours.nl of vul hieronder uw naam en telefoonnummer in, dan neemt Liliane of Marjolein snel contact met u op.

 

Bel mij terug

  Aangesloten bij

  ggto VVKR

  Wat vinden onze klanten van deze reis?

  Vorige week zijn we teruggekomen van onze reis naar Taiwan. We hebben er ontzettend van genoten. De eerste dagen in Taipei, waarbij we op eigen gelegenheid een aantal bezienswaardigheden hebben bezocht, waren de moeite waard. Ook een bezoek aan het kindertehuis was, bijzonder voor de kinderen, erg waardevol. Daarna werden we op de afgesproken tijd opgehaald door onze gids Joe voor een tour door het land. Het door jullie opgestelde reisschema zat goed in elkaar, daardoor hebben we veel van de cultuur en natuur van Taiwan kunnen zien. Joe wist goede restaurantjes, waar we konden genieten van de plaatselijke specialiteiten. Daarnaast was er nog voldoende tijd om andere leuke dingen te doen. We hebben veel indrukken opgedaan: Van de goed werkende metro in Taipei, de erg aardige mensen in Taroko Village, de mooie fietsroute langs Sun Moon Lake, het zwembad bij het hotel in Kenting, de apen in het National Park. Nogmaals dank voor het organiseren van deze onvergetelijke reis !

  Familie van der Elst- Augustus 2019