Individuele rootsreis Taiwan

Heeft u plannen voor een rootsreis met uw kind(-eren) naar Taiwan? Neem dan gerust contact met ons op. In nauw overleg met uw gezin stellen wij een reisschema samen waarin we rekening houden met de vrije dagen in Taipei die u nodig heeft om het kindertehuis en eventueel de biologische familie te ontmoeten. Na het bezoek aan de roots ontdekt u Taiwan met uw eigen Engelstalige chauffeur of wij zorgen voor een huurauto.

Bezoek tehuizen en/of biologische familie Taiwan

De contacten met het kindertehuis en/of biologische familie in Taiwan worden uitsluitend geregeld door Stichting Meiling. U kunt contract opnemen via onderstaande e-mailadres.
rootsreizen@meiling.nl

Na het bezoek aan het kindertehuis en/of familie is er meestal nog tijd genoeg over een om een paar dagen of weken het mooie Taiwan te ontdekken, hiervoor hebben wij twee mogelijkheden!

OPTIE 1  | Rootsreis Taiwan met minivan met chauffeur
U reist met een privé busje met een Engelssprekende gids die tevens chauffeur is, dit scheelt in de kosten. U kunt onderweg steeds met de gids overleggen, de route staat vast maar wat u onderweg wilt zien, hoelang u wilt stoppen of waar er geluncht wordt gebeurd altijd in overleg. We boeken voor onderweg goede hotels, inclusief een ontbijt , de entreetickets zijn al inclusief de offerte. U hebt dus altijd de gids in de buurt die u van alles over Taiwan kan vertellen en u helpt bij onvoorziene problemen.

OPTIE 2 | Selfdrive rootsreis Taiwan met huurauto 
Wij verzorgen een huurauto voor u en het navigatiesysteem wordt vooraf voor u geprogrammeerd. De hotels zijn allemaal al geboekt en u rijdt in eigen tempo van plaats naar plaats. Het is veilig om in Taiwan zelf een auto te besturen, u heeft wel een internationaal rijbewijs nodig, te verkrijgen bij de ANWB.

Onze Engelstalige contactpersoon in Taiwan is bij beide opties 24 uur per dag telefonisch of per Whatsapp te bereiken! Om u alvast enthousiast te maken kunt u kijken naar onze voorbeeldreis, deze kan helemaal op maat worden aangepast.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vanaf
€ 2050 p.p.
19 dagen

Waarom deze individuele reis?

 • Reisschema op maat
 • Bezoek het bruisende Taipei
 • Avontuur in de Taroko Kloof
 • Chanten met de monniken
 • Wandel in de mooie natuur
 • Geniet van het strand in Kenting

LOTUS TOURS

Wilt u meer informatie over onze reizen? Neem dan per e-mail contact met ons op  info@lotustours.nl of vul hieronder uw naam en telefoonnummer in, dan neemt Liliane of Marjolein snel contact met u op.

 

Bel mij terug

  Aangesloten bij

  ggto VVKR

  Wat vinden onze klanten van deze reis?

  We zijn alweer een paar weken terug uit Taiwan en willen je even laten weten dat we een fantastische reis gehad hebben. Alles was tip top geregeld door jullie! Fantastisch hotel op een superplek in Taipei. Enthousiaste gidsen die eindeloos konden vertellen over de geschiedenis en cultuur van Taiwan. Transfers van en naar hotel helemaal top geregeld. Bovendien op de valreep nog een ontmoeting met de birthmother van Tobias. Al met al een onvergetelijke reis naar een bijzonder land met een zeer vriendelijke bevolking. Voor herhaling vatbaar en dan zeker weer via jullie reisbureau. Nogmaals dank voor al jullie hulp!

  Hartelijke groet,
  Tobias en Rommy Post

  Familie Post- Zomer 2015