Rootsreis groep China

Wilt u op rootsreis naar China en reist u liever in een groep ? Wij organiseren ieder jaar twee rootsreizen in een gelijkgestemde groep naar China.In 2024 zullen er voor het eerst sinds 2019 weer twee reizen vertrekken.

VERTREKDATA 2024

24 april 2024 – VOL (wachtlijst is open)
24 juli 2024 – nog plaats voor enkele gezinnen 

U reist gedeeltelijk met de groep en de bezoeken aan de tehuizen in de provincies worden individueel per gezin ingevuld. In Beijing wordt u begeleid door een Nederlandstalige gids, in de overige provincies door ervaren Engelstalige gidsen. Voorafgaand aan de rootsreis is er een bijeenkomst waar u kennis maakt met de overige groepsleden.De minimum deelname voor het doorgaan van een groepsreis  is 16 personen, de maximale groepsgrootte is 25 personen. Als u belangstelling heeft en graag een vrijblijvende offerte wilt ontvangen voor deze unieke reis, neem dan contact met ons op.

Stuur een E-mail naar  marjolein@lotustours.nl

Prijsindicatie groepsreis China

De kosten voor deze rootsreis in een groep naar China zijn  afhankelijk van de invulling van het individuele gedeelte en de tarieven van KLM.  Na de coronapandemie zijn de tarieven voor de internationale vluchten flink gestegen en kijken we naar tarieven van minimaal € 1.000 p.p. Dit zorgt ervoor dat ook de prijzen van de groepsreizen zijn gestegen. Voor de voorjaarsvakantie zien we nu dat de totale kosten per persoon variëren van € 3.000 tot 3.600. Voor de zomervakantie kunnen we nog geen indicatie geven, we verwachten nog hogere tarieven en wellicht dat we voor deze reis gaan kiezen voor vluchten met een overstap

Prijzen zijn inclusief hotels met ontbijt, al het binnenlandse vervoer, de bezoeken aan de tehuizen en een uitgebreid excursiepakket tijdens het groepsgedeelte in Beijing, Yangshuo en Hongkong.

Kijk voor meer informatie over de tehuisbezoeken op deze pagina .

Reisschema rootsreis groep China

Onderstaand reisschema geeft een goede indruk van hoe de reizen er uit zien, afhankelijk van de groepssamenstelling en beschikbaarheid van vluchten  kunnen er nog wijzigingen worden aangebracht.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Vanaf
€ 2500 p.p.
18 dagen

Waarom deze groepsreis?

 • Samen reizen, samen beleven!
 • Culturele uitjes in Beijing
 • Bezoek kindertehuis
 • Fietsen in het karstgebergte
 • Panda's in Chengdu
 • Kennismaking voorafgaand aan de reis

LOTUS TOURS

Wilt u meer informatie over onze reizen? Neem dan per e-mail contact met ons op  info@lotustours.nl of vul hieronder uw naam en telefoonnummer in, dan neemt Liliane of Marjolein snel contact met u op.

 

Bel mij terug

  Aangesloten bij

  ggto VVKR

  Wat vinden onze klanten van deze reis?

  Ik wilde je gewoon even vertellen hoe geweldig de reis tot nu toe is geweest. De tijd in Beijing was dankzij Monique helemaal perfect, eigenlijk alleen maar hoogtepunten. De acrobatiek show was ook voor kinderen en volwassenen een geweldige ervaring. Monique heeft ons uiteindelijk zelfs tot in de trein gebracht en nog geprobeerd dingen voor ons te regelen (we zaten toch nog met 1 Chinese in de coupe, maar ja we gingen toch snel slapen). Little Likeng was helemaal super, en het hotelletje dat jij daar voor ons had geregeld was eenvoudig maar voor ons helemaal perfect.
  Precies wat we nodig hadden na de hectiek van Beijing. Ontzettend leuk om het gewone Chinese leven zo van dichtbij mee te maken. En gisteren de pleegmoeder van Y. ontmoet. Ze was best moeilijk te vinden, maar onze gids Jerry en onze prima chauffeur, die wij voor het gemak maar Tom noemen, hebben ons met behulp van 2 lokale dames er naar toe kunnen brengen, en het was helemaal wat we ervan verwacht hadden. Nog 2 daagjes en dan zien we de groep weer. De rest van de vakantie was net zo geweldig als het begin. HOOGTEPUNTEN :

  – de geweldige organisatie: overal stond de gids perfect op tijd voor ons klaar met een goede bus met voldoende ruimte voor ons en al onze koffers. En lekker airco natuurlijk.
  – het dagje bijpraten in Guilin, bij het openluchtzwembad bij het hotel, en ‘s avonds weer eens lekker westers eten in het restaurant (niet dat het Chinese eten niet lekker was hoor!).
  – de piepkleine nog roze panda baby en de rode panda’s (er lag er 1 op de leuning te luieren en zo konden we leuke foto’s maken met onze kids erbij en toen lazen we pas op een bord dat ze best gemeen kunnen zijn en dat je maar beter 3 meter afstand kan houden!)
  – de show in Yangshuo (kippenvel!) en de show in Chengdu (de ambiance!).
  – en vooral ook het verblijf in het Mountain Retreat in Yangshuo. Wat een geweldige locatie en wat een fijn hotel! De workshops die we daar konden doen waren ook erg leuk (wij hebben gekookt en chinees geschilderd). Fantastisch was hoe makkelijk alles met de groep liep. Terwijl wij de workshops deden is ons middelste kind met anderen van de groep wezen bamboo raften en twee dochters van die families waren mee met het koken.

  Als mensen me hier thuis vragen hoe het was heb ik maar 1 antwoord: HELEMAAL PERFECT !

  Familie Dam - Zomer 2012 Groepsreis