Rootsreizen door China

Lotus Tours levert reizen op maat naar de leukste landen van Azie! Of u nu met uw gezin, met vrienden of als stel wilt reizen, wij stellen de perfecte reis voor u samen. Alle reizen worden aan de hand van de wensen voor u samengesteld .

Voorbeeldreizen
Onderstaand ziet u voor ieder land uit ons aanbod een reis (bij China meerdere reizen) met bijbehorende prijzen , deze zijn te boeken zoals ze op de site staan maar kunnen ook helemaal worden aangepast aan uw wensen. Korter, langer, een geheel andere reis, alles is mogelijk.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Rootsreis China individueel

Al ruim 14 jaar is Lotus Tours dé reisorganisatie voor uw rootsreis naar China. Wij kennen China bijzonder goed en met onze zeer ervaren partner in China bent u gegarandeerd van een onvergetelijke reis die tot in de puntjes wordt verzorgd. Voor uw reis nemen wij al het werk uit handen en wij zorgen ervoor dat u een zorgeloze reis heeft zodat u met uw kinderen volop kunt genieten! Voorafgaand aan de reis bespreken we alle mogelijkheden en zorgen wij voor de toestemming voor het tehuisbezoek, eventueel bezoek aan de pleegouders en al uw andere wensen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel!

  • Vanaf € 1895 p.p.
  • 21 dagen
  • Bekijk deze reis

Rootsreis groep China

Wilt u op rootsreis naar China maar reist u liever in een groep? Wij organiseren 2 groepsreizen voor adoptiegezinnen per jaar naar China, een reis in/rond de meivakantie en een reis in de zomervakantie. U reist gedeeltelijk met de groep, de bezoeken aan de tehuizen in de provincies worden individueel per gezin ingevuld. Ter kennismaking met de andere gezinnen is er voorafgaand aan de reis een bijeenkomst in Chinese sferen en leert u alvast uw medereizigers kennen. Een unieke manier om de roots in China te bezoeken! De rootsreizen in een groep naar China zijn ieder jaar populair, wij raden u dan ook aan om ruim voor vertrek contact op te nemen over de mogelijkheden voor deelname.

  • Vanaf € 2500 p.p.
  • 18 dagen
  • Bekijk deze reis