Rootsreizen door Ethiopië

Lotus Tours levert reizen op maat naar de leukste landen van Azie! Of u nu met uw gezin, met vrienden of als stel wilt reizen, wij stellen de perfecte reis voor u samen. Alle reizen worden aan de hand van de wensen voor u samengesteld .

Voorbeeldreizen
Onderstaand ziet u voor ieder land uit ons aanbod een reis (bij China meerdere reizen) met bijbehorende prijzen , deze zijn te boeken zoals ze op de site staan maar kunnen ook helemaal worden aangepast aan uw wensen. Korter, langer, een geheel andere reis, alles is mogelijk.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Rootsreis Ethiopië individueel

Lotus Tours is de juiste keus voor uw individuele rootsreis naar Ethiopië. Wij hebben jarenlange en persoonlijke ervaring op dit gebied en veel tevreden reizigers. Wij bieden veel extra’s zoals een zoektocht naar de biologische familie, de contacten voorafgaand, tijdens en na de reis en de mooiste reizen! Naast de rootsbezoeken wilt u uiteraard ook iets zien van het mooie Ethiopië en wij maken dan ook graag een aansluitende reis op maat. Als voorbeeld vindt u hier een reis naar het zuiden van het land maar noord of een combi is ook zeker mogelijk! Bekijk onze voorbeeldreis en neem contact op voor een vrijblijvende offerte@

  • Vanaf € 1850 p.p.
  • 20 dagen
  • Bekijk deze reis