Rootsreis naar Ethiopië

Rootsreis Ethiopië

Een rootsreis naar Ethiopië is een reis naar het land van uw kind(eren) maar ook een reis naar een land met een schitterende natuur, een fascinerende geschiedenis en bovenal vriendelijke mensen.

Voor het verzorgen van uw rootsreis naar Ethiopië bent u bij Lotus Tours aan het juiste adres.

Sinds 2006 verzorgen wij rootsreizen naar China, vele gezinnen zijn al naar volle tevredenheid met onze organisatie op reis geweest. Marjolein heeft naast twee kinderen uit China en een dochter uit Ethiopië en sinds 2008 verzorgen wij ook (roots)reizen naar dit bijzondere land!

Door onze persoonlijke ervaring kunnen wij u uitstekend van dienst zijn bij het samenstellen van deze bijzondere reis. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie of voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

De reis
De mogelijkheden in Ethiopië zijn zeer divers. Waarschijnlijk kent u de bekende historische bezienswaardigheden in het noorden en de stammen in het zuiden van Ethiopië maar wist u dat de nationale parken ook zeer de moeite waard zijn en dat Ethiopië beschikt over een prachtige natuur met een enorme hoeveelheid vogels? Met name de jongere kinderen zullen genieten van de zebra’s in Nechisar National Park, de krokodillen en nijlpaarden in Lake Chamo en de bavianen in de Simien Mountains!

Alle vervoer in Ethiopië is per comfortabele 4-wheel drive of, als u met een grotere groep reist, per privé bus. De begeleiding is in handen van zeer ervaren Engelstalige chauffeurs. Uiteraard kunnen wij u ook helpen met het leggen van contacten in de plaatsen waar uw kin(eren) vandaan komen of afspraken maken voor het bezoeken van een tehuis en/of de biologische ouders.

Rootsreizen Rootsreis Ethiopië

Bel mij terug

Wij kunnen u ook terugbellen om al uw vragen te beantwoorden. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 24 uur terug.

LOTUS TOURS

Wilt u meer informatie over deze of een andere reis ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande gegevens.

Telefoon

E-mail

Aangesloten bij