Rootsreis naar Taiwan

Rootsreis Taiwan

Rootsreis Taiwan

Heeft u plannen voor een rootsreis met uw kind(-eren) naar Taiwan?  Neem dan gerust contact met ons op .

In nauw overleg met uw gezin stellen wij een reisschema samen waarin we rekening houden met de vrije dagen in Taipei die u nodig heeft om het kindertehuis  en eventueel de biologische familie te ontmoeten.

Bezoek tehuizen en biologische familie Taiwan

De contacten met het kindertehuis en/of biologische familie in Taiwan worden uitsluitend geregeld door Stichting Meiling. U kunt contract opnemen via onderstaande e-mailadres.
rootsreizen@meiling.nl

Na het bezoek aan het kindertehuis en/of familie is er meestal nog tijd genoeg over een om een paar dagen of weken het mooie Taiwan te ontdekken, hiervoor
hebben wij twee mogelijkheden.

OPTIE 1  | Minivan met chauffeur
U reist met een privé busje met een Engelssprekende gids die tevens chauffeur is, dit scheelt in de kosten.
U kunt onderweg steeds met de gids overleggen, de route staat vast maar wat u onderweg wilt zien, hoelang u wilt stoppen of waar er geluncht wordt gebeurd altijd in overleg. We boeken voor onderweg goede hotels, inclusief een ontbijt , de entreetickets zijn al inclusief de offerte.
U hebt dus altijd de gids in de buurt die u van alles over Taiwan kan vertellen en u helpt bij onvoorziene problemen.

OPTIE 2 | Zelf rijden met een huurauto 
Wij verzorgen een huurauto voor u en het navigatiesysteem wordt vooraf voor u geprogrammeerd. De hotels zijn allemaal al geboekt en u rijdt in eigen tempo van plaats naar plaats. Het is veilig om in Taiwan zelf een auto te besturen, u heeft wel een internationaal rijbewijs nodig, te verkrijgen bij de ANWB.

Onze Engelstalige contactpersoon in Taiwan is bij beide opties 24 uur per dag telefonisch of per Whatsapp te bereiken!

Neemt u voor verdere informatie of een vrijblijvende offerte telefonisch of per e-mail contact met ons op !

Rootsreizen Rootsreis Taiwan

Bel mij terug

Wij kunnen u ook terugbellen om al uw vragen te beantwoorden. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 24 uur terug.

LOTUS TOURS

Wilt u meer informatie over deze of een andere reis ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande gegevens.

Telefoon

E-mail

Aangesloten bij