Individuele rootsreis China

 

De meeste gezinnen kiezen voor een individuele rootsreis naar China. De basis van alle rootsreizen zijn  de bezoeken aan de roots van de kinderen en de te bezoeken plaatsen en wensen zijn per gezin dus heel verschillend.  Wij kunnen hier dan ook geen standaard reisschema plaatsen maar onderstaand schema geeft een goede indruk van hoe een individuele rootsreis er ongeveer uit ziet. Tijdens deze voorbeeldreis worden twee tehuizen bezocht en is er ook tijd voor ontspanning en het bekijken van de mooiste bezienswaardigheden van China. Deze reis kan eventueel ook starten in Shanghai in plaats van in Beijing. De duur van de reis is ook afhankelijk van uw wensen, deze reis is 21 dagen , de gemiddelde rootsreis is ongeveer 15-18 dagen lang De kosten lopen zeer uiteen en zijn afhankelijk van de lengte van de reis, de keus in accommodaties en de te bezoeken plaatsen.  Neem contact met ons op en wij maken ook voor u de mooiste rootsreis op maat!

Toch liever op reis in een gelijkgestemde groep?  Kijk bij onze groepsreizen voor adoptiegezinnen.

Lees hier alle informatie over de tehuisbezoeken en/of bezoeken aan pleegouders.

Alvast inspiratie opdoen voor een rootsreis naar China ? Kijk ook eens bij onze bouwstenen !

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Vanaf
€ 1895 p.p.
21 dagen

Onze pluspunten

 • Veel aandacht voor speciale wensen zoals het bezoeken van pleegouders en ontmoetingen met verzorgsters
 • Persoonlijke ervaring, wij reisden meerdere keren met onze geadopteerde kinderen naar China
 • Ruim 14 jaar ervaring in het samenstellen van de mooiste schema's op maat naar iedere provincie van China
 • Wij kennen de leukste plekjes voor een vakantie met het gezin
 • Uitstekende begeleiding tijdens de reis door onze partners in China

LOTUS TOURS

Wilt u meer informatie over onze reizen? Neem dan per e-mail contact met ons op  info@lotustours.nl of vul hieronder uw naam en telefoonnummer in, dan neemt Liliane of Marjolein snel contact met u op.

 

Bel mij terug

  Aangesloten bij

  ggto VVKR

  Wat vinden onze klanten van deze reis?

  Afgelopen zomer zijn wij (agaath en Lin) voor de tweede keer terug naar China geweest. We boekten de reis weer bij Lotus tours, dat was ons de vorige keer heel goed bevallen. Deze keer vlogen we via Helsinki naar Xi’an. Vanaf Xi’an zijn we verder gereisd met de hoge snelheidstrein, naar Nanchang, Jingdezhen, Tunxi (Huangshan), Hangzhou, Wuzhen en ten slotte Shanghai. Een prima vervoermiddel voor lange afstanden. Wat een bijzondere Guesthouses weer! In Xi’an was er een mooie binnentuin met veel maanpoorten waardoor je leuke doorkijkjes had. In Tunxi, een bijzonder authentiek guesthouse, sliepen we in een hemelbed. In Hangzhou zaten we vlakbij het Westmeer en een theeplantage. Hoe komen ze toch aan al die leuke plekjes?! We hebben veel gedaan en veel gezien, en wat was het goed om weer het kindertehuis te bezoeken. De drie weken vlogen om en wat hebben we genoten. Mede dankzij Lotus Tours konden wij met z’n tweeën een bijzondere en zorgeloze reis maken. Met deze mooie herinneringen nog vers in het geheugen zijn we zeker van plan om nog een keer terug te gaan.

  Lin en Agaath | China -augustus 2019