Individuele rootsreis China

Wilt u met uw gezin op rootsreis naar China ? Neem dan contact met ons op, wij leveren maatwerk en stellen in nauw overleg met u een mooi reisschema samen. Op deze pagina vindt u een  voorbeeldreis die de afgelopen jaren  al vele malen is gemaakt en in de reis zijn alle ingrediënten aanwezig voor een geweldige rootsreis naar China. Deze kunt u als inspiratie gebruiken en vervolgens stellen wij met veel plezier de perfecte rootsreis voor u samen inclusief bezoek aan het tehuis, het regelen van de toestemming en alle andere wensen. Bij ons is geen rootsreis naar China gelijk! Toch liever op reis in een groep? Kijk bij onze groepsreizen voor adoptiegezinnen.

Lees hier alle informatie over de tehuisbezoeken en/of bezoeken aan pleegouders.

Alvast inspiratie opdoen voor een rootsreis naar China ? Kijk ook eens bij onze bouwstenen !

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Vanaf
€ 1750 p.p.
18 dagen

Waarom deze individuele reis?

  • Reisschema op maat gemaakt
  • Les Chinees
  • Bezoek aan kindertehuis
  • Fietsen bij karstgebergte
  • Panda's in Chengdu
  • Extra aandacht voor uw wensen aangaande de roots

LOTUS TOURS

Wilt u meer informatie over deze of een andere reis ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande gegevens.

 

Telefoon
+31 (0)35 – 5337781

Maandag t/m Vrijdag 09.00 -17.00

E-mail
info@lotustours.nl

Bel mij terug

Aangesloten bij

Calamiteitenfonds VVKR

Wat vinden onze klanten van deze reis?

Afgelopen zomer zijn wij (agaath en Lin) voor de tweede keer terug naar China geweest. We boekten de reis weer bij Lotus tours, dat was ons de vorige keer heel goed bevallen. Deze keer vlogen we via Helsinki naar Xi’an. Vanaf Xi’an zijn we verder gereisd met de hoge snelheidstrein, naar Nanchang, Jingdezhen, Tunxi (Huangshan), Hangzhou, Wuzhen en ten slotte Shanghai. Een prima vervoermiddel voor lange afstanden. Wat een bijzondere Guesthouses weer! In Xi’an was er een mooie binnentuin met veel maanpoorten waardoor je leuke doorkijkjes had. In Tunxi, een bijzonder authentiek guesthouse, sliepen we in een hemelbed. In Hangzhou zaten we vlakbij het Westmeer en een theeplantage. Hoe komen ze toch aan al die leuke plekjes?! We hebben veel gedaan en veel gezien, en wat was het goed om weer het kindertehuis te bezoeken. De drie weken vlogen om en wat hebben we genoten. Mede dankzij Lotus Tours konden wij met z’n tweeën een bijzondere en zorgeloze reis maken. Met deze mooie herinneringen nog vers in het geheugen zijn we zeker van plan om nog een keer terug te gaan.

Lin en Agaath | China -augustus 2019