Bouwstenen China

Gebruik deze bouwstenen China ter inspiratie voor uw (roots-)reis naar China. U vindt hier een breed aanbod aan bestemmingen in China en voor iedere bestemming een leuk programma . De bouwstenen kunt u gebruiken om zelf een reis samen te stellen maar losse bouwstenen zijn ook in te passen in onze voorbeeldreizen of in uw rootsreis.

Bestemmingen in China

China kent een enorme diversiteit aan bestemmingen , of je nu van natuur, steden, cultuur of lekker eten houdt, China heeft het allemaal! Voor een eerste reis mogen de  hoogtepunten zoals Beijing, Shanghai en het karstgebergte in Yangshuo uiteraard niet ontbreken. Als je wat langer de tijd hebt of misschien al vaker in China bent geweest zijn er nog voldoende andere mogelijkheden. Minder bekend maar bij ons wel hog in de top-10 zijn bijvoorbeeld de Yellow Mountains in de provincie Anhui en de graslanden rondom Xiahe . En wist u dat er in Hongkong ook eilandjes zijn te vinden waar de tijd stil is blijven staan en waar een visje aan het strand heel gewoon is? Kortom, China is met recht het land van de ongekende mogelijkheden !

Lees ook eens dit artikel over de mooiste bestemmingen in China en  neem contact met ons op voor de mogelijkheden en een vrijblijvend advies op maat.

Bel mij terug

Wij kunnen u ook terugbellen om al uw vragen te beantwoorden. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 24 uur terug.

    LOTUS TOURS

    Wilt u meer informatie over onze reizen? Neem dan per e-mail contact met ons op  info@lotustours.nl of vul hieronder uw naam en telefoonnummer in, dan neemt Liliane of Marjolein snel contact met u op.

     

    Aangesloten bij

    ggto VVKR